hu
: Főoldal : : Fórumok : : Feliratkozás a levlistára :
2024. április 23. kedd 
Béla

:: Egy kép ::

:: Címlista belépés ::
email:
pass: 

:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?

Imádkozom, hogy tavaszig kitartson (61)

Már a kád is csurig benzinnel (10)

Eladtam az összes MOL részvényemet (2)

Hosszabb nyári túrákat szervezek (4)

Ez hülyeség, most is 5ezerért tankoltam, mint máskor (33)

Ez egy ilyen év, folyton esik (3)

Ideje kivenni a fojtást! (17)


:: Ajánlott böngésző ::

- Cikkek -

Milyen messze van Esztergom?

(Buny - 2004-05-17)

Csörög a telefonom. Ránézek, a kijelzőn PeetAir neve jelenik meg. A következőkben megtudom, hogy egy motort kellene megnézni valamelyik délután, mert barátunk vásárlásra adta a fejét. Érdeklődöm a típus felől, de annak tudomásomra jutása nem nyugtat. Arra gondolt elsőre, hogy kocsival megyünk, és én a motorjával haza jövök. Ezt az ötletet hamar elvetettem, mert kocsiban ülni, keresztül araszolni a városon, közben egy bőrnadrág rajtam, csizma, és kint 20 fok körüli meleg, ezt már nem. Ez az önsanyargatás, köszönöm, de nem kérem. Ajánlottam, hogy menjünk ETZ-vel ketten, az még is jobban illik az alkalomhoz.

CB 250 F Jade, avagy mit vett Czövi

(Buny - 2004-04-27)

Az egész úgy kezdődött, hogy Attilával megbeszéltük, hogy bejárjuk az útvonalat, -mielőtt kis társaságunk odavetődik, - legalább tudjuk merre kell menni. Időközben Czövi hívott, hogy átvette a motorját, az első látásra megszeretett CB 250 F Jade-t. Kérdezte, hogy megyünk-e valamerre, mert szeretné megjáratni egy kicsit. Azonnal igent mondott a programra.

Ismét interwheel

(HyGy - 2004-04-02)

Kint voltunk mi is az Interwheelen. Hát nem tudom, nekem kicsit csalódás volt. Bár voltak azért pozitív dolgok is. Az egyik ilyen, hogy élőben láthattuk a Gaiát, és találkoztunk sok új szoci lelkületű emberrel (veletek). Amúgy nagyon pénz szagú volt az egész rendezvény. A fejenként 1000 forint beugrót is sokallottam.

Ural-buher (1. szocitali szösszenet)

(Vajda Márk - 2004-03-15)

Azok kedvéért, akik nem voltak ott, következzen alább egy apró színfoltja az Első Szocitalinak.

130-cal suhantam Szajkfelé -decibellel, persze- (aki nem ismerné Márk motorját, khmm igen erőteljes hangja van... szerk.) mikor már feltűnt, hogy azon kivételes esetekben, amikor a km/h skálán a mutató 70 fölé kúszik, mintha lefojtana a motor, vagy befogna a fék. A fékezés meg mintha effektívebb lenne a szokásosnál. Majdnem Kaposvárnál jártam, mire észrevettem, mi a hiba oka:

Majd 30 év után újra MAGYAR MOTOR a pályán!

(Gaia Kft sajtó anyag - 2004-02-26)

Ide valami olyat akartam írni, hogy hu de jó van újra magyar motor gyártás, de valahogy nem sikerült jól megfogalmazni inkább olvassátok el a cikket. Van benne szó egy pályázatról a Gaia-va kapcsolatban. Röviden minden tiszteletem a gyártóknak/tervezőknek...

Ma is nosztalgiával gondolunk a jó öreg Pannónia motorra, melynek egyes példányai elkötelezett és szenvedélyes motorosok, gyűjtők alatt, és garázsában díszelegnek, feltuningolt darabjai még most is forgalomban és versenyben vannak, és nem kevés csodálatot váltanak ki az utca emberéből is.

Miért is ne lehetne megismételni a csodát, amit anno a szocializmus vívmányaként könyveltünk el, de valljuk be, mégis valahogy mindenkinek közel állt a szívéhez, és büszkék voltunk rá?


előző oldal1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 következő oldal

:: Fórumok ::
MZ (49031)
Motoros túra (17976)
Jawa (27120)
Motorszervíz (2867)
Simson (3406)
Izs (611)
police (1763)
Pannónia (6541)
Dnepr (125)
Ural (61)
Átépítés (910)
Csepel (1960)
Junak (318)

:: Keresés ::
www.motoros.hu