hu
: Főoldal : : Fórumok : : Feliratkozás a levlistára :
2024. február 27. kedd 
Ákos, Bátor

:: Egy kép ::

:: Címlista belépés ::
email:
pass: 

:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?

Imádkozom, hogy tavaszig kitartson (61)

Már a kád is csurig benzinnel (10)

Eladtam az összes MOL részvényemet (2)

Hosszabb nyári túrákat szervezek (4)

Ez hülyeség, most is 5ezerért tankoltam, mint máskor (33)

Ez egy ilyen év, folyton esik (3)

Ideje kivenni a fojtást! (17)


:: Ajánlott böngésző ::

- Túrák, találkozók -

IV. szocitúra

(Tória - 2004-10-02)

Hollóstető-Ózd-Eger
2004. július 23-24-25

Pénteken 23.-ára volt megbeszélve a találkozó Bunyéknál. Munyi pogácsával várt minket, Dolphit is, aki nem jött el, mert a motor vásárlás lázában égve elírta a túra indulását 1 héttel. Amikor megérkeztünk már tele volt az udvar motorokkal és motorosokkal. Míg a többieket vártuk kaptunk hűsítőt Munyitól. Tikéjék telefonáltak, hogy érkeznek csak volt egy kisebb esésük, a Hungária körúton megcsúsztak egy olaj folton, de szerencsére nincs semmi bajuk, jönnek. Amikor megérkeztek Judikát megnézegették a szoci.motoros egészségügyesek(Mariann és Munyi), akik nem sokkal előtte Adrienn égési sérülését látták el.

Székelyudvarhely 2004 + túra

(Tóth Sándor - 2004-09-17)

Krisztián barátommal elhatároztuk még a télen, hogy idén megnézzük magunknak a híres motoros találkozót ha az idő meg a zsebünk is úgy akarja. Augusztus közeledtével rendbetettük a motorokat -két ETZ 250-est- és augusztus 12.-én útnak indultunk. Mivel kikötöttem hogy nincs kedvem rohanni, ezért Aradról dél tájban indultunk a forgalmas Maros völgyén Déva irányába.

Postojna, Trieste, Krk

(HyGy, Kacc - 2004-09-01)

Az idei célunk egy nagyobb kör megtétele volt a következő állomásokkal: Postojna (Szlovénia), Velence (Olaszország), Krk sziget (Horvátország). Igazából most konkrét terveket nem csináltunk, nem foglaltunk szállást előre, nem terveztük meg a pontos útvonalat, mert mindent az adott pillanatban akartunk eldönteni (carpe diem). Az indulás eredetileg vasárnap reggel 8-kor lett volna Pécsen tőlünk, de ezt közös megegyezéssel elhalasztottuk hétfőn reggel 8-ra. A járgányt mindenki jó előre felkészítette, PeetAir lemosta, Gábor náluk indulás előtt összerakta a blokkot és feldobta a hengereket, és amint megkötött a kipufogó tömítőpaszta, már indult is, én indulás előtt küllőt, gyújtáselektronikát cseréltem, szimeringet raktam a kuplung kinyomó szerkezethez (köszi a méreteket Fúrfarag, és Gábornak a segítséget).

3. Szocimotoros találkozó és túra

(Buny - 2004-07-18)

A helyszín bejárásról már többször írtam, hol az idom tesztelése, hol Czövi motorjának kipróbálása ürügyén, de eddig más nem vette a billentyűzetet, és nem írt semmit a találkozón történtekről. A mesélés újra rám maradt, mivel az oldal szerkesztői annyira elfoglaltak, hogy nem tudtak beszámolót készíteni.

A IV. szoci túra előkészületeiről

(Buny - 2004-06-24)

Pénteken társakat próbáltam szerezni a túra útvonalának bejárásához, de senki nem ért rá. Akkor ketten megyünk a gyerekkel, legalább edződik egy kicsit az igazi túra előtt. Szombat reggel kikeltem, Munyi pedig közölte, hogy nem hajlandó itthon maradni, míg mi az országot járjuk.


előző oldal1 2 3 4 5 6 következő oldal

:: Fórumok ::
Motoros túra (17971)
MZ (49030)
Jawa (27120)
Motorszervíz (2867)
Simson (3406)
Izs (611)
police (1763)
Pannónia (6541)
Dnepr (125)
Ural (61)
Átépítés (910)
Csepel (1960)
Junak (318)

:: Keresés ::
www.motoros.hu