hu
: Főoldal : : Fórumok : : Feliratkozás a levlistára :
2024. március 29. péntek 
Auguszta

:: Egy kép ::

:: Címlista belépés ::
email:
pass: 

:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?

Imádkozom, hogy tavaszig kitartson (61)

Már a kád is csurig benzinnel (10)

Eladtam az összes MOL részvényemet (2)

Hosszabb nyári túrákat szervezek (4)

Ez hülyeség, most is 5ezerért tankoltam, mint máskor (33)

Ez egy ilyen év, folyton esik (3)

Ideje kivenni a fojtást! (17)


:: Ajánlott böngésző ::

- Fórumok -
Új hozzászólás

Felhasználó: 
Jelszó: 
Hozzászólás:


Coopermine - 2013-12-25 22:46:18

Sziasztok.

kellemes karácsonyyi Ünnepeket kívánok mindenkinek, itt a fórumon is.

Furcs, hogy nekem személy szerint a lukoil benzinje, melyet az aautósok igen keeményen szidnak , talán okkal, nem feladatom ezt eldönteni, vállt be az eddig legjobban, az összes többivel szemben egyedül az OMV 95 öse volt érezhetően jjobb.A Shell nálam meegbukott, na nemcsak itt a rigám is köpködte söt belassult tőle.az euro 95 fuel sva meg pocsék,húzhatod a gázkarrt dörmög, de nincsen benne valahogy az a szufla az adalékokról inkább nem is szólok.Ismerős9m dolgozott Shell kúton, kész mizéria att a tanker "kipakolása" külön vannak az adalékok stb . Aki a nitrót favozizálja ám tegye,jobb nem lesz töle a menet, a 100 as meg egyenesen a pazarláson kívűl drága.Az aa szöveg hogy kitakarít, hát..... mindenkinek a saját képzeletére bízom, de ha a gyertyakép kokszos , nem biztos,hogy ez lesz a megoldás, mint ahogy ha egy kupi nem megy, nem a butort kell lecserélni.
Repsolból,még van egy fél liter, nem azért említettem,hanem azért mert a favirit 2t part syntetic -ből még legalább nyolc deci, ezt annak idején egy kölcsönzés során az ismerősőm túladagolta,mert hallgatott egy kocstudósra, és jól beolajozta, a keveréket, aannyira, hogy még egy s 58 as rigának is a becsűletére vált volna az a füstmennyíség.A kipfgónak annyi lett..Ezt megoldottam később.A legrosszabb olaj melyeet eddig használtam a Hardt Oil volt, melyet az olaszok, gondolom a visszamaradt olivasajtolásból nyertek, és szinezték megA Jászberényi uton egy csipet hátszélnél vissza kellett tekintgetnem, mert komolyan azt hittem kigyulladt a motor alattam....
A váltóolaja egyenesen pocsék, nyáron mg csak csak na de hidegben,ugy kell menet közben felrugdosni a kuplungot magasabb fokozatba.Lehet, hogy lánckenésre megfelel,vagy nyáron a szecskavágóba még jó,de hogy motorba nem való az egészen bizonyos..... Most az van benne de le is cserélem nemsokára.Talán egy megbízhatóbb mol ásványi vagy félszintetikus megteszi.
Közben persze az elektromos rendszer megint hozta a szokásos formáját, de ennek inkább azt hiszem az aksi az oka.
A másik meg lehet,hogy túl van töltve,hiába esik a feszültség benne amper órában viszont nem igazán.
5.90 ig töltötte , viszont éreztem, hogy melegítette a feszültség szabályzót.2000 felettt mér halványodott a töltésjelző, viszont elkövettem egy hibát , és rátöltöttem még az aksira, de vagy előtte vagy utánna kiégethette a led et, a motor attől még tökéletesen megy,csak majd ezt meg kell viszot oldanom.
A szerelő nagyszerű munkát végzett, tényleeg annyit ért a teljesítménye amennyit kért érte, mert művészet nem észrevenni azt, ha a feszszabályzón az 51 esnek a sarúja le van csúszva, amit visszatettem ,és amit tegnap vettem észre, hogy a biztosítékok is ingatagak voltak, valamint a d+ lötyögött, nagyszerű Karácsony esti progit szeereztem magamnak ezeknek az állítgatásával.A szomszédok viszont megértőek voltak, hiszen az O Tannembaum helyett a motorom hangját hallgatták este 10 óráig...))
:: Fórumok ::
Motoros túra (17976)
MZ (49030)
Jawa (27120)
Motorszervíz (2867)
Simson (3406)
Izs (611)
police (1763)
Pannónia (6541)
Dnepr (125)
Ural (61)
Átépítés (910)
Csepel (1960)
Junak (318)

:: Keresés ::




www.motoros.hu