hu
: Főoldal : : Fórumok : : Feliratkozás a levlistára :
2024. április 25. csütörtök 
Márk

:: Egy kép ::

:: Címlista belépés ::
email:
pass: 

:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?

Imádkozom, hogy tavaszig kitartson (61)

Már a kád is csurig benzinnel (10)

Eladtam az összes MOL részvényemet (2)

Hosszabb nyári túrákat szervezek (4)

Ez hülyeség, most is 5ezerért tankoltam, mint máskor (33)

Ez egy ilyen év, folyton esik (3)

Ideje kivenni a fojtást! (17)


:: Ajánlott böngésző ::

- Fórumok -
Új hozzászólás

Felhasználó: 
Jelszó: 
Hozzászólás:


Árpád - 2011-11-26 21:50:32

Még az első tzmnek csattant párszor a hátulja, hála a környékbeli utaknak. A jawával nem volt ilyen, pedig nyúztam pár évig a pihenője előtt. Ettől persze még igaz lehet hogy egy függőleges telóval még nagyobb kátyút viselne el.De azokat még én is el tudom kerülni. Az első telom többször csattant. A jawáé eddig vagy kétszer, az ETZ évente többször. Szóval én az elejét viselem meg jobban a motoroknak. Bár lehet hogy most hogy hízásnak indultam, megváltozik majd a helyzet.Nyáron már elértem a 72 kilót, aztán nem fogytam vissza többet szerintem 3 kilonál. Mérleg az nincs vagy három hónapja. :) Lehet hogy diétát változtatok és visszatérek a 65 kilós súlyhoz.Azzal nem tulságosan eröltetem a hátsó telót.Majd kiderül. :)

Naná hogy bízom benned és örülnék ha te hegestenéd a merevítést hátra.:) Nem biztos hogy a szaki akit kinéztem magamnak, vagy a haver öccse tudja hogy miről is szól a dolog. Ha pedig én hegeszteném, akkor nemhogy csomagot nem mernék feltenni hátra, de még felülni se nagyon mernék utána.:) Tudok hegeszteni elvileg, néha rá is kényszerültem, de nem teljesen az én műfajom. Az ember ismerje a saját korlátait. :)
Doboz van, a csövet beszerzem valahonnan, a haver öccse maghajlítja. Azt látom, ha nincs rendben. A Merevítés ami nehezebb dió. Ha teljesen én csinálom akkor lehet hogy nem hajlik le a motor hátulja, de a súly lenne vagy 50 kilo plusszban. Nagyobb biztonsági túlméretezéssel dolgozom mint a hídépítők. :)
De lefesteni majd le tudom ha elkészül. :)
:: Fórumok ::
MZ (49031)
Motoros túra (17976)
Jawa (27120)
Motorszervíz (2867)
Simson (3406)
Izs (611)
police (1763)
Pannónia (6541)
Dnepr (125)
Ural (61)
Átépítés (910)
Csepel (1960)
Junak (318)

:: Keresés ::




www.motoros.hu