hu
: Főoldal : : Fórumok : : Feliratkozás a levlistára :
2024. április 19. péntek 
Emma

:: Egy kép ::

:: Címlista belépés ::
email:
pass: 

:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?

Imádkozom, hogy tavaszig kitartson (61)

Már a kád is csurig benzinnel (10)

Eladtam az összes MOL részvényemet (2)

Hosszabb nyári túrákat szervezek (4)

Ez hülyeség, most is 5ezerért tankoltam, mint máskor (33)

Ez egy ilyen év, folyton esik (3)

Ideje kivenni a fojtást! (17)


:: Ajánlott böngésző ::

- Fórumok -
Új hozzászólás

Felhasználó: 
Jelszó: 
Hozzászólás:


shamen - 2006-03-26 22:11:58

Hi Sunesz!

Nem gond, hogy nem tudod megállni szó nélkül. Szavaidból azt veszem ki, hogy lenézed azt a rendőrt, aki a feljebbvalójának az utasítására bírságol, vagy feljelent. Könnyű dobálózni azokkal a szavakkal, hogy akkor sem tennél meg bizonyos dolgot, ha kirúgnának. A rendőrség nem kimondottan híres a demokráciájáról. Itt bizony néha változtatni kell az elvein az embernek, ha maradni akar. A rendőrnek el kell tartania a családját, és ez az elsődleges szempont. Egyébként, amiről beszélünk abban nincs törvénytelen, legfeljebb etikátlan. A rendőrök nem jogszerűtlenül intézkednek. Ha ilyet tennének az fegyelmi ( vagy súlyosabb ) felelősség-re vonást vonna maga után.
Persze vannak olyanok is – jól mondod – akik mondvacsinált indokkal bírságolnak. Azt hiszem erről is volt már itt szó, hogy a társadalom egyik lenyomata a rendőrség. Arányaiban itt is annyi „selejt” van, mint a kinti életben.

Mondod, hogy a rendőrök az ocsmány történetekkel anekdotáznak. Hát, erre is van magyarázat. Egy egyszerű szabályos igazoltatás nem sztori. A másik oldal tagjai pedig előszeretettel hencegnek az ismeretségükkel (Erről nekem is van egy-két sztorim.) Én nem hinném el minden szavukat.

Ja, amit írtam, és amelyből idéztél az az én jövőképem. Természetesen, hogy nem egyezik a tiéddel, hiszen a jelenlegi sem egyezik.

Üdv! Shamen
:: Fórumok ::
Motoros túra (17976)
MZ (49030)
Jawa (27120)
Motorszervíz (2867)
Simson (3406)
Izs (611)
police (1763)
Pannónia (6541)
Dnepr (125)
Ural (61)
Átépítés (910)
Csepel (1960)
Junak (318)

:: Keresés ::




www.motoros.hu