hu
: Főoldal : : Fórumok : : Feliratkozás a levlistára :
2024. április 18. csütörtök 
Andrea, Ilma

:: Egy kép ::

:: Címlista belépés ::
email:
pass: 

:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?

Imádkozom, hogy tavaszig kitartson (61)

Már a kád is csurig benzinnel (10)

Eladtam az összes MOL részvényemet (2)

Hosszabb nyári túrákat szervezek (4)

Ez hülyeség, most is 5ezerért tankoltam, mint máskor (33)

Ez egy ilyen év, folyton esik (3)

Ideje kivenni a fojtást! (17)


:: Ajánlott böngésző ::

- Fórumok -
Új hozzászólás

Felhasználó: 
Jelszó: 
Hozzászólás:


motomen - 2006-03-26 17:57:00

Tudod te is, hogy azt csak tájékoztató jellegű, és hamis biztonság érzetet ad. A 105-ben leírtak azért vannak mert a rendőrség szelleme még mindig rendszerváltás elötti, kell a 110% mérhető teljesítmény a törzsgárda jelvényhez... De valóban fejétől büdösödik a hal, mert hogy motiválják a rendőrséget az polika és nem szervnél dől el. Ugyan akkor nincs az a kiművelt emberfő, akit nem csak a hatalom birtoklásának vágya hajt a rang felé és tenni is akarna ezellen. Amig egy főrendőr politikai babérokra pályázik, vagy csak csontig akar nyalni a fennálló hatalomnak addig a statisztika elérése minden áron a szempont. Mindegy milyen eszközökkel...
Addig itt nem lesz rend meg demokrácia amig a rendőr megállíthat és papírt kérhet -mindegy hogy járművön vagy gyalog- mert ő úgy gondolja hogy igazoltatnia kell.
Sajnálom Shamen de addig nem tudok barátként nézni a szervre amig egyetlen eszköze statisztikát javítani hogy közlekedőket igazoltat alaptalanul, ahelyett hogy a lopások és erőszakos büncselekmények felderítésén javítana...
Méregdrága elfogó autót vesz mikor abból a pénzből 3szor annyi rendszám alapján felismerő rendszert telepíthetne kocsikba. És kiemelkedő évnek számít amikor a testületnél a büncselekményt elkövetők aránya 10 százalék alatt marad. Ezt az utóbbit nem én találtam ki, a média harsogta.
Nem akartalak bántani, szimpatikus és nagyra értékelem hogy próbálsz közvetíteni a pórnép és yard között! Remélem nincs harag!?
:: Fórumok ::
Motoros túra (17976)
MZ (49030)
Jawa (27120)
Motorszervíz (2867)
Simson (3406)
Izs (611)
police (1763)
Pannónia (6541)
Dnepr (125)
Ural (61)
Átépítés (910)
Csepel (1960)
Junak (318)

:: Keresés ::




www.motoros.hu