hu
: Főoldal : : Fórumok : : Feliratkozás a levlistára :
2024. március 28. csütörtök 
Gedeon, Johanna

:: Egy kép ::

:: Címlista belépés ::
email:
pass: 

:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?

Imádkozom, hogy tavaszig kitartson (61)

Már a kád is csurig benzinnel (10)

Eladtam az összes MOL részvényemet (2)

Hosszabb nyári túrákat szervezek (4)

Ez hülyeség, most is 5ezerért tankoltam, mint máskor (33)

Ez egy ilyen év, folyton esik (3)

Ideje kivenni a fojtást! (17)


:: Ajánlott böngésző ::

- Fórumok -
Új hozzászólás

Felhasználó: 
Jelszó: 
Hozzászólás:


Keri - 2017-06-01 09:00:49

Én is most untam meg hogy mindig csak szerelek.
Hondán hullámos a féktárcsa, ezért megbukott a műszakin még tavaly...előtt. Azóta nem volt időm kicserélni, meg amúgy is nagyon le van pukkanva. Bár egész jól indul, de több olajat eszik mint az MZ.
TS még mindig darabokban, bár ahhoz legalább minden alkatrész új, zsírpapíros, tehát ha egyszer összerakom akkor szebb és jobb lesz mint, amikor kijött a gyárból. 30+ éve.
Blokk egyben van, szóval igazán nem is lenne nagy munka. Ha neki állnék szerintem egy hét alatt kész lennék a csicsázással együtt is.

Az a baj hogy még én is öregszem. Régebben meg sem kottyant egy pár napos maratoni szereléssel összerakni a motorjaimat, de már nagyon be vagyok lassulva, és mintha a feladatok is csak szaporodnának.

Szóval eldurrant az agyam hogy már megint motortalanul ért a motoros szezon. Bementem a Honda szalonba nyálat csorgatni. Eladó rögtön be is hülyített, egy új CB650-re, most valami 1,7% THM-el, de mondom nem akarom elkapkodni. Erre rábeszélt, hogy ki is lehet bérelni egy hétre egészen barátságos feltételek mellet, na ezt viszont nem tudtam kihagyni, szóval most éppen endorfin túltermeléstől szenvedek :)
1000km-es limit van a motoron, de az első nap beleraktam 500km-ert, szóval mostanra már csak a városban motorozgatok vele.
Jellegét tekintve ugyan az mint az öreg CB-m, csak sokkal finomabb, könnyedebb, fürgébb az égész.
Munkába járós motornak mondjuk nagyon nem jó. Ma ezzel jöttem de 5km-re lakok a munkahelyemtől, mégis 50km-ert motoroztam reggel :D szóval nem túl gazdaságos.

Ez a bérbeadás nagyon jó marketing trükk volt. Olyan mint a drogosoknak a beetetés. Most azon filózok hogy kaparom össze az árát, mert nem akarom hitelre venni.
Van egy kis takarékszámlám, amin motorra és kocsira spórolok, talán őszre össze is jön az ára, ha jobban takarékoskodok...addig lehet hogy még lejjebb is megy az ára.

Talán neked is érdemes lehet utána nézni, mert most egészen barátságos részletekért lehet venni új motort.
Persze sok, de úgy vagyok vele hogy 35éves a Hondám, a következő motorom is nálam fog megöregedni, akkor meg jobban járok, ha nem egy más ember által szétgányolt motorral kell sokáig együtt élnem.
:: Fórumok ::
Motoros túra (17976)
MZ (49030)
Jawa (27120)
Motorszervíz (2867)
Simson (3406)
Izs (611)
police (1763)
Pannónia (6541)
Dnepr (125)
Ural (61)
Átépítés (910)
Csepel (1960)
Junak (318)

:: Keresés ::




www.motoros.hu