hu
: Főoldal : : Fórumok : : Feliratkozás a levlistára :
2024. március 29. péntek 
Auguszta

:: Egy kép ::

:: Címlista belépés ::
email:
pass: 

:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?

Imádkozom, hogy tavaszig kitartson (61)

Már a kád is csurig benzinnel (10)

Eladtam az összes MOL részvényemet (2)

Hosszabb nyári túrákat szervezek (4)

Ez hülyeség, most is 5ezerért tankoltam, mint máskor (33)

Ez egy ilyen év, folyton esik (3)

Ideje kivenni a fojtást! (17)


:: Ajánlott böngésző ::

- Fórumok -
Új hozzászólás

Felhasználó: 
Jelszó: 
Hozzászólás:


Teknőc - 2017-04-21 19:25:23

Ezért mondtam, hogy Kocavadászok..
Főleg, mikor olyan szövegeket nyomtak:
20 éve vagyok motoros, aztán várja, hogy a gyújtás ráadással meginduljon a motor.. Vagy a másik kuplung nélkül sebességbe rakja..aztán dühösen felkiált: -Megdöglött, sz.r...Mondom kuplung, erre Ő: Mi..? Az mi? .20 éve motoros, ja...mekkora duma..
Avagy mikor azt mondja mennyi, de mennyi pénze van,(másik kocavadász kérkedik) de 25 e Ft-nál többet nem akar adni érte..(ez is jó, nem?)
Avagy haverjaival, a házibuliján a ház körül mennének vele, mert akkora nagy gyűjteményéből már csak egy ilyen kis szocigép kellene oda, felvágni a haveroknak, s miért nem OT-és..? Neki műszaki nem kell, csak eredeti legyen, játszani, vagánykodni, utána meg mondja, hogy egy igazi OT-és 3-400-at is megér, de így neki ez csak max 40, esetleg talán 45 ropi..no, vannak ám mesék, dumák.. Belefáradtam az ilyen nagyon veterános -nagy motoros emberkékbe, főleg, hogy egyik se tud a motorommal se elindulni, sem berúgni.. totál siralmas volt, s meggyőzött, hogy nem vagyok ilyen körökbe való. Nem tudom se pénzben mérni se eszem, se becsületem, sem lenézni, lekezelni másokat. Valamint a sok hülye dumából lejött az egyiktől: max. 50-ért keres egy -eredeti mz-ét,-(ha talál ilyen bolondot) műszakival, mindennel, gyorsan haverja le OT vizsgáztatja soron kívül s két nap, max egy hét, - vagy itthon haverjainak-, de inkább Németbe eladja bő 300-350-ért a kicsit, ha negyedliteres, akkor 4-500-ért.. tudod, néhány laza, simán bedobós keresztkérdésre lejött a célzott, másfelé terelős válasz... S rákérdeztem, most 80 ezerért nem éri így meg? Azt mondta, hogy esetleg 45, holnap még visszahív ezért az árért, biztos, hogy akkor már simán odaadom..Persze, láttam, hogy hazugság, s véletlenül igazam lett, azóta sem hív, még jó, hogy amikor elment töröltem a számát.. Az is vicces, hogy az ország másikfeléből, meg Budapestről jött le duma... a Legszebb az volt, hogy érdekes, szinte mindenki kizárólag Ot-és, avagy min. eredetit akart min. Áron..Az hogy mindennapi használatú, elektromos gyújtás, etz kipuff, stb. miatt kötöttek bele... De az ár miatt hátráltak meg, tény. (Pedig nem volt zsákbamacska, de a -mennyit engedek a feliből -nem jött nekem be.) Egyiknek se kellett a mindennapi használatra alkalmas gép, furán jött le nekem ez. Főleg, hogy elsőre mindegyik az állapotát dicsérte, később meg a hangját, mikor előttük berúgtam, a hideg motort.. Ezt is idézem:- olyan erős, visszarúg, eltöri a bokám..(kínomban fetrengtem a röhögéstől 125 cm3 és a bokatörés, röhej) De hát biztos én vok bolond...
No, más téma:
Viszont engem is elkapott az ékszíj, belefáradtam a nagy motoros imázsába. Igaz, hogy sose voltam igazán az. Igyekeztem ebbe beleolvadni, de nem ment..S ebben a nagymotorok is igazat adtak nekem, mikor poroszkálni volt kedvem..40-60 km/h -val utazni..(Bolondnak néztek vele)
Van, mikor így szeretek, tény, nem nekem való, és soha nem is voltam gyors motoros..
Talán nem hiába neveztek el Teknőcnek se anno..;)
Meg hiába a nagy gép, ha nem akarok vele gyorsan, majd nagyobbat venni, hogy még gyorsabban menjek. Nekem soha nem a cél volt a fontos, időre, hanem az út, utazás, leginkább egyedül. Viszont még soha nem volt új gépem. Mindenféle,nagy, kicsi, még kisebb,- de használt, régi öreg, stb. Most ha még lehet, szeretnék egyszer egy új motort is, amibe én legyek első, s talán utolsó gazdája is. De mivel tudom, ki vagyok, (mopedes, mint motoros) s nem a mai értelemben vett nagy osztályos, a Nagy motoros. Maradok a kis cm3 kat, vagyok, aki vagyok. Akinek megfelelek, megfeleltem eddig is, akinek nem, az átnéz rajtam így is, úgy is, tehát nem vesztek vele semmit. Lényeg, én jól érezem magam, nekem legyen jó, én ülök rajta, én használom, az én igényemmel, s nekem jó.
De viszont egyet még szeretnék megtapasztalni: milyen, ha az embernek valóban új motorja, bocsánat rendszámos mopede van? Erre még kíváncsi lennék.. Szeretnék már én is felmutatni egy jó kis 125-öst, ami új.. Magamért. Hogy létezik még kismotoros a 21 században, akinek elég a 15 le mindennapra, saját kis útjaira.. Van, aki szereti, ezzel nincs is baj. S annak is örülök, ha valakinek meg van az igényei szerinti gépe, ami neki jó. Akár milyen nagy, vagy kicsi, lényeg, neki jó legyen. No, jól elkalandoztam, mondom ennyiben bolond lenni..:) Elismerem. DDDD
-Ennyi: https://youtu.be/eBhMQv16PWk
Teknőc
:: Fórumok ::
Motoros túra (17976)
MZ (49030)
Jawa (27120)
Motorszervíz (2867)
Simson (3406)
Izs (611)
police (1763)
Pannónia (6541)
Dnepr (125)
Ural (61)
Átépítés (910)
Csepel (1960)
Junak (318)

:: Keresés ::




www.motoros.hu