hu
: Főoldal : : Fórumok : : Feliratkozás a levlistára :
2024. április 27. szombat 
Zita

:: Egy kép ::

:: Címlista belépés ::
email:
pass: 

:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?

Imádkozom, hogy tavaszig kitartson (61)

Már a kád is csurig benzinnel (10)

Eladtam az összes MOL részvényemet (2)

Hosszabb nyári túrákat szervezek (4)

Ez hülyeség, most is 5ezerért tankoltam, mint máskor (33)

Ez egy ilyen év, folyton esik (3)

Ideje kivenni a fojtást! (17)


:: Ajánlott böngésző ::

- Fórumok -
Új hozzászólás

Felhasználó: 
Jelszó: 
Hozzászólás:


Árpád - 2012-12-12 11:16:48

Ez inkább fordítva igaz.
Mielőtt azzal jönnél hogy az én ETZm szar volt, megint leírom, volt előtte egy másik is, ami igencsak jó volt. Mégis az első ETZ után Jawát vettem és most is mihelyst megtehettem visszaültem a második ETZ után is Jawára. Mert nekem számít a 100 kilométerenkénti egy literrel kevesebb fogyasztás. Mert utálom ha a felüljáróknál a gázkarhoz kell kapkodni mert leesik a fordulat.Hirtelen szembeszélnél ugyanez. Mert szeretek kényelmesen ülni a motoron.
Igazából nem is értem,hogy lehet olyat leírni hogy valaki biztosan nem ülne át egy nyomatékosabb, gyorsabb, jobban gyorsuló, gazdaságosabb motorra. Nem mindenki a fordulékonyságot helyezi előre, van akinek fontosabb a menet stabilitás. Olyan is van akinek a 15 kilométerperórával nagyobb végsebesség vagy utazósebesség számít. Olyan is van aki nem szeret előzéskor sokig a másik jármű melett menni és fontos neki a jobb gyorsulás.
Ez utóbbit kipróbálhatjuk majd tavasszal, ha tudok, tudunk túrára menni. Ha találsz olyan MZ-t a csapatban amit nem gyorsulok le rendesen, veszek neked egy láda sört.
Persze van aki a szlalomozásra alkalmasabb vagy a könnyebb motort szereti. Annak az MZ a jobb. Aki szeret városban nagy forgalomban előzgetni, annak is az ETZ ajánlott. Nem hiszem hogy örültem volna ha vizsgán a tanpályán 634essel kellett volna mennem. De a felvidéki utamon jövőre (ha lesz) sokkal jobb lesz a jawa. tehát minden attól függ, ki hol és hogyan akar motorozni. Kinek a pap, kinek a papné.
Még valami: http://www.ostmotorrad.de/andere/jawa/typ634/dat_634.php
Ezen az oldalon ltszik amit többször leírtam, de nem hitte el mindenki. A 634 teljesítménye függ attól hogy per hanyas. 21től egészen 28 lóerőig lehetnek a jószágok. Nekem perötös van.
:: Fórumok ::
MZ (49033)
Motoros túra (17976)
Jawa (27120)
Motorszervíz (2867)
Simson (3406)
Izs (611)
police (1763)
Pannónia (6541)
Dnepr (125)
Ural (61)
Átépítés (910)
Csepel (1960)
Junak (318)

:: Keresés ::




www.motoros.hu