hu
: Főoldal : : Fórumok : : Feliratkozás a levlistára :
2024. április 19. péntek 
Emma

:: Egy kép ::

:: Címlista belépés ::
email:
pass: 

:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?

Imádkozom, hogy tavaszig kitartson (61)

Már a kád is csurig benzinnel (10)

Eladtam az összes MOL részvényemet (2)

Hosszabb nyári túrákat szervezek (4)

Ez hülyeség, most is 5ezerért tankoltam, mint máskor (33)

Ez egy ilyen év, folyton esik (3)

Ideje kivenni a fojtást! (17)


:: Ajánlott böngésző ::

- Fórumok -
Új hozzászólás

Felhasználó: 
Jelszó: 
Hozzászólás:


Árpád - 2011-06-23 22:50:33

Azért most nagyon túlzásba estél. Esetleg tévedek(bár egyenlőre nem hiszem) abban hogy nem létezik nyitófesznél kisebb saturációs fesz. De azt javasolni hogy egy átlagos tranyót nyissak ki teljen és mérjem , bátor dolog. Ugyanis megtettem számtalanszor. Tipikusan 1.2-1.8 volt szokott lenni szilicium tranyónál. Valószínüleg csak százszor többször végeztem el ezt a mérést mint te. Ettől még igaz lehetne erre a tranyóra vagy még párra a kisebb fesz. Majd ha olyan helyen járok, veszek egyet és lemérem. Addig is meg lehet győzni, de csak elméleti érveléssel. Vagy a táblázat max értékével, ugyanis arra illik méretezni az áramkört. Szóval hiszem ha látom, vagy ha elméletben van bizonyítva a dolog.

De jelen esetben mindegy a dolog. Ugyanis Simsonról van szó . Azon pedig célszerűbb tirisztort alkalmazni. De simsonra idegennek nem csinálok gyújtást. Ismételten végig gondoltam a dolgot. nincs jelenleg a környéken simó amin lemérhetném a geometriai adatokat. Simon nem alkalmazhatok univerzális megoldásokat. Távolról nem tudom a lendtömegre ragasztani a mágnest. Ragasztnám a mágnest az excenter részre is, de az se megy messziről. De úgy általában sehova nem tudom tenni a mágbest vagy a hallt a konkrét adatok nélkül.Ez ETZ vagy jawa ahol kilóghat a halt tartó lap, ítt nem fér el.Itt nem cserélhetem le egyszerűen az excentert mágnesre. Azt mondani hogy az illető keresse meg a megfelelő helyet és ragasszon fúrjon ő, szintén nem nyerő. Szóval bárkinek átengedem a megtiszteltetést.
Arra jutottam jobb ha az illető vesz egy kész simó gyújtást. Az se lenne sokkal drágább. Úgy tudom van 6 voltosban is.
Mindegy abból a szempontból is hogy belefáradtam az itteni vitákba. Szakmai érv nem hangzik el szinte sose. De úgy általában nem igazán érdekel mostanság túlságosan a dolog. Meg van a saját bajom, nem is kevés.
:: Fórumok ::
Motoros túra (17976)
MZ (49030)
Jawa (27120)
Motorszervíz (2867)
Simson (3406)
Izs (611)
police (1763)
Pannónia (6541)
Dnepr (125)
Ural (61)
Átépítés (910)
Csepel (1960)
Junak (318)

:: Keresés ::




www.motoros.hu