| 

:: Szavazás :: 
 Milyen hatással van rád a benzináresés?   

| 

| 
- Fórumok -

| Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal

Köszönöm mindenkinek aki eljött és megtisztelt a jelenlétével.Remélem mindenki elégedett volt, pedig sok idő nem volt a szervezésre, de egy szocitúrát összedobni nem egy egetrengető feladat.

Számokban röviden:
 összesen 11-en voltunk, 5 sátor volt, szombaton 100 km-t mentünk, 0 lerobbanás volt, átlag 3 gombóc fagyit ettünk Balatonfüreden, 2 tábortüzet raktunk, fejenként átlag 24 kalapácsütésből készítettünk remekeket a kovácsmesternél, 1 ember próbálta ki a medencét... :-)

Viszont a társaságnak még mindig mehetnékje van, azt találtuk ki, hogy 2 hét múlva is jó lenne egy túra!
 Ki jelentkezik megszervezni?!

Sziasztok!Most értem én is haza Pécsről…
 Meglepődtem, mert ott láttam jó pár erősen középkorú simsonost és egy YBR 125-öst.(~11:30 körül)
 Szépen haladtak Pécsett, s nem YBR ment elől.Most, pár órával ezelőtt láttam őket viszont, az 55-ösön, Mórahalom előtt Szegednek haladtak….(~16:30 körül…)
 Nos, még hogy „nem létezik kismotoros túrázás”, meg életveszélyes 100 alatt menni”…DDD
 Ja, nem hiszem, hogy a simók 50/km/h-nál gyorsabb utazót mentek…;)DE No comment!
 Más téma: jó visszaolvasni a túrával kapcsolatos hsz.-eket….
 Gratula Tesho a bakonyi túraszervezéséhez és lebonyolításához!
 Mora, remélem én is megyek még arra a kis mz-vel.
 „Nem voltunk sokan, inkább egy baráti társaság gurulása volt mint fullos szocitúra.”
 Hát, Szögeden is kevesen voltunk, bráti kis csapat volt.
 Szocitúra..? Egyre kevesebb a szocigép a túrákon is. Sajna, de ez van. ;):) De az utakon is. :(
 Teknőc

Remek túra volt, köszi tesho a szervezést még egyszer! Pár kép a Miklós mappában, meg ott vannak még a bánki cuccok is, azokat is ki lehet tenni. 

Feltöltöttem a képeket ftp-n a 0:/Tesho/Szoci túra XXXI 2013 Paloznak/
 könyvtárba. Tegye ki, aki ügyes! :-)
 Köszönöm!

Na, jó kis túra volt. Nem voltunk sokan, inkább egy baráti társaság gurulása volt mint fullos szocitúra. :) Kösz a szervezést Tesho! 

Hopp,erről lemaradtam.Mostanában nem néztem az oldalt:-((Vigyázzatok magatokra,jó gurulást.

Az este folyamán már 7-en megérkeztek és tüzet is sikerült rakni, fél 2-ig beszélgetni.Hamarosan indulunk a szombati programra...

Akkor előszedem a flexet is...:-D

Tesho! Köszi szépen, ne rakd mélyre, megyek még arra idén MZ-vel! :) 

Van, pl. Balatonalmádiban közvetlenül a 71-es főút mellett a központban Penny Market este 10-ig.

Van bolt a környéken, ami 7-8 körül még nyitva van? 

Mora, pedig már vettem direkt miattad forrasztópisztolyt és elő és készítettem!
 Magush, éppen holnap lesz Alsóörsön utcabál! :-D

Tesho, kizártnak tartom, egy ETZ-s nem tesz semmit egy szerencsétlen CZ-sért! ;)
 Amúgy azért nem megyek, mert Mora nem szocigéppel jön. Sose tudnék részt venni egy szocitúrán valami nyamvatag bajor vassal! ;)

PeetAir nekem a SzinetárDóri aszonta, hogy ha nem akarom, nem muszáj! És mint tudjuk, ő ÖTÖSSSS!

Pénteken sokáig dolgozok, ezért mi is csak szombaton fogunk érkezni. Ja, és nem szocival, mert az MZ-t nem volt időm feléleszteni. :/ 

Ezt meg ki engedélyezte neked??? Az ölelést kihagyom. Inkább hozz egy sört!

Basszus, miattad csináltam az egészet... :-)

Vérző szívvel, de kihagyom a túrát is. Szívemben szeretet, mindenkit ölelek!  

Sziasztok!Kálmán és Teri Herendről csak a szombati túrára várhatók!
 Jó túrázást és motorozást Mindenkinek!
 Üdv Zsuzsi

Köszönöm, mindenkit szeretettel várok!

Pénteken 4 óra körül tervezem az indulást Szegedről. Laci 

Úgy néz ki én is eljutok a túrára. Ráadásul, ha holnap átmegy a műszakin végre MZ-vel erősítem a szoci tábort. Maradni valszeg csak szombat délutánig tudok. 

Ha valaki a túra bármelyik napján esetleg komppal szeretne átkelni Szántód és Tihany között,az hivjon fel bátran telefonon és segitek a kedvezményes átjutásban:)Az első emberkének teljesen ingyenest tudok intézni,a következőknek pedig a személyre tudok ingyenességet,viszont itt már a motorra nem.
 Üdv zsakfos
 Tóth László 0620968három85négy

Nekünk túl korai ez az időpont szerintem. A Verának akkor lesz a szülinapja. Szóval mi nem tudunk menni. 

A hétvégén száraz idő várható...:-)

Nagyon jó kis túra,de sajnos szombaton dolgozom,így még egy napra sem tudok menni.Ebben az évben hasonlóan alakult mindegyik,majd jövőre!Ha valakit érdekel van egy eladó igaz szoci motorom Kínai JIN-LUN 250-5 nagyo megkímélt! 

Olcsó kemping.
 Abádszalók Füzes kemping:  1sátor,1személy  1400ft IFA-val együtt.Ebben benne a strand belépő 18:00után és az élményközpont belépő 18:00-04:00ig. (koncertek stb...)

Én 4200ból elvoltam három napot sátorral,3délután strand,2koncert Lord,Ossian. Ja és a maradék karszalagom  (mert csak kettőt használtam el az élményközpontban)eladtam 500ft-ért :)

Most már végleges.A 3. pontnál kiveheted, hogy még változhat, az étterem is fix.

Hálás köszönet!
 Most már csak jelentkezőket várok :-)

Ha módosítani kell, vagy végleges, akkor szólj. Én, Teknőc, vagy HyGy átírja. 

XXXI. szocitúra augusztus 30.-szeptember 1., Balaton-felvidék, Paloznak.(Paloznak és Csopak között a felső úton a buszmegállónál kell felkanyarodni a szűk kis "görbe" utcába.)

Szervező: Tesho
 70-582-0302

Szállás:
 Mandel Camping, Paloznak, Görbe u. 5., az Y-ban a kis zsákutca vége.

sátorhely: 1000 Ft
 személydíj: 1000 Ft
 IFA 400 Ft
 telepített lakókocsi 4 fős 8000 Ft.
 (aki lakókocsizna, az foglaljon előre telefonon!- hivatkozzon a motorosokra)
 20-342-0305
 87-446-830
 Szép kártyát elfogadnak.

A kemping kicsi, családias, de jól felszerelt, fedett étkezője, bárja (sör, bor, kávé stb.), tűzrakóhely, sőt még

úszómedencéje is van. A talaj viszonylag kemény, hozd a vastagabb matracodat! :-)

Részletek:

http://mandelcamping.hu/

Péntek:
 érkezés

Szombat:
 (Teljes táv kb. 80km.)

1.
 Indulás 9 órakor Balatonfűzfőre a Balatoni Bobpályára.
 Egy csúszás felnőtteknek 490 Ft.
 Jó móka! :-)

http://www.balatonibob.hu

2.
 Nagyvázsony, Tarsoly László kovácsmester működő magánmúzeuma.
 A látogatók 1 órás bemutató program keretében ki is próbálhatják a kovácsolás hagyományos technikáját.
 Belépőjegy: 400 Ft/ felnőtt

3.
 Ebéd Nagyvázsonyban a Vázsonyvölgy Panzió és Étteremben.
 (Még változhat)
 Szép kártyát elfogadnak.

http://www.vazsonyvolgy.hu

4.
 Séta Balatonfüreden a parton és a reformkori városrészben, fagyi, nasi, móló stb.
 Tesho idegenvezet ha van rá igény.

Balatonfüredi Tesco-ban vásárlás vagy visszaindulás a kempingbe.
 Este szalonnasütés.

Vasárnap:
 Szélrózsa formáció.

Útvonalterv térkép:

http://tinyurl.com/mgyp62x

Teljes táv kb. 80km.

Mindenki előre ügyesen megtankol a szombati közös gurulásra, legközelebb Balatonalmádiban, Balatonfüreden, Veszprémben és Felsőörsön van benzinkút.

Hát aki hetekig a tengerparton nyaral....:-)
 Már leszerveztem mindent és az időpont is 1,5 hete megvan.
 Ne aggódj, occsó programokat szerveztem! ;-D

Hello!
 Hát meg jöttünk mi is. Nem lehetne 1-2 héttel később fizetés után ez a túra? :)

bye
 HyGy

Amíg nincs meg a pontos túraterv, írhatnál legalább egy hozzávetőlegeset (irány, látnivalók, stb).
 Ha nem jön közbe semmi, akkor megyek, de úgy néz ki csak a túrára. Pénteken későig dolgozok, szombat este meg már itthon kell lennem.

Tavasszal voltam arra, s most a motorral vagyok el, valamint asszonykának ígértem azt a hétvégét. Ez van. de megyek én még arra, vagy szocitúrára...Teknőc

Gyere ide aztán mérd le ;-)

;) :)Pontosan erre céloztam.
 A szállás akkor pedig 4 km-re van Alsóörstől... :) -megfelel? ;)
 Teknőc

A kemping Paloznak és Csopak között van.A túraterv formálódik még.

Sms-t nem tudok, de emilt igen. Az már elment. Ha lesz válasz megcsinálom.Türelem, addigra lehet kész túraterv is. Látom a szállás Alsóörs közelében lesz.(3km) Jól hangzik..
 Teknőc

Szoktunk kirakni "Előzetes túraterv"-et. Dobj egy sms-t. 

Ha meglesz a program, én felteszem-feltenném... Bár Hygy-nek még nem írtam meg emilben..;) Ez még hátra van, csak közben elvagyok kissé havazva mindennel...Elnézést mindenkitől! Teknőc

Érteni a célzást, de engedély nélkül nem teszek semmit. Nem lenni partizán..;)De szívesen megcsinálom engedéllyel.. ha kapok. -holnap estig elkészül. A meló miatt csúszok ennyit.Ha megfelel.
 Teknőc

Következő szocitúra augusztus 30.-szeptember 1, Balaton-felvidék, Paloznak.
 Találtam egy remek kis kempinget, ma le is dumáltam a tulajjal, mehetünk.

Mandel Camping, Paloznak, Görbe u. 5., kis zsákutca vége.

sátorhely: 1000 Ft
 személydíj: 1000 Ft
 IFA 400 Ft
 telepített lakókocsi 4 fős 8000 Ft.
 (aki lakókocsizna, az foglaljon előre telefonon!- hivatkozzon a motorosokra)

A kemping kicsi, családias, de jól felszerelt, fedett étkezője, bárja (sör, bor, kávé stb.), tűzrakóhely, sőt még úszómedencéje is van.
 Elérhetőség és néhány fénykép:

http://www.szallaskiado.hu/mandel-camping-paloznak/

Kérném azért lehetőleg szóljon nekem, aki jön! :-)

A programon még dolgozom.

Én csináltam 3 képet a tájról és kettőt Trianon emlékmüröl Pilismaróton.De nem túl mutatós képek, a telefonom hibajavítás címén a tartalom egyrészét is kiszedi, de azért felismerhető a dunapart. A facebook oldalakon hamarosan láthatók leszne. A takacsarpad.hu oldalamhoz megint nem férek hozzá. Ide pedig nem hiszem hogy érdemes lenne három nem túl jó tájkép ez felszenvedni

sorszám: 15749 (140563) 
(előzmény:  Csápisti-vizes, 2013-08-21 16:33:41)    

Sajna, még a szögediről se, meg erről se...? Hm. Pedig jó lett volna....:(Teknőc

sorszám: 15748 (140562) 
(előzmény:  Csápisti-vizes, 2013-08-21 16:33:41)    

Összesen: 360 oldalSenkisem csinált képeket az utolsó taliról? 

Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.

|  |  | 

|