| 

:: Szavazás :: 
 Milyen hatással van rád a benzináresés?   

| 

| 
- Fórumok -

| Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal

Morával beszéltem, néhány trafóhűtő megállást beiktatva hazaért!Az az MZ eddig soha nem robbant le, mondtam neki nem is a motorjával van baj, hanem vele.  :-D

Fél 9-kor indultam Kálmánéktól, Kecskemét után koncentrálnom kellett, hogy rögtön nyissam ki a szemem ha pislogok. Fél 1-re sikerült hazaérnem. Nem tudom Morát a transzformátora hűtéssel(oldalborítás levétele) elvitte-e hazáig? Laci 

mi is megjottunk, kici occo 

Grat a túrához!;)
 Képek?

Ha lesz némi pénzmag, meg szabadidő, akkor Pilismaróton találkozunk! Igyekszem elszakadni..

Kicci, occó...
 Lenni káthta, hozzá ovasó, lenni píínz..DDDD
 Nem? DDDD
 Teknőc

Üdv a kádból! :-) Egy seggel hazajöttem 150 km-t, minden rendben volt.
 Köszönöm a szervezést (kempingesül mondva: sei-sei) :-)
 Azt meg hogy mondják kínaiul, hogy Szép kártya?? :-D

Lehet, hogy a motorra plusz 1€-t felszámolnak a fejenkénti 1.8€ belépőn felül a hohe wandhoz, erről több helyen eltérő infót találtam. 

Mi utolsók között érkezünk valószínűleg. Meló után le rakjuk a kutyákat, aztán meg motorral irány a kemping. .)
 Ha 6-kor el bírunk indulni akkor se nagyon érünk 9 előtt oda.

A sikló ernyősök arra vanna, kameráról nem tudok :) 

Brisk N14C
 Vegyél magatoknak is :-D

Nem tudom, attól függ, hogy a KandH-s szépkártyámmal fizethetek e.Még nem sikerült felvennem a kapcsolatot a kempinggel. Nem nagyon kapkodják fel a telefont...
 Viszont nem vettem még gyertyát! Pontosan milyen gyertyát vigyek neked, ha megyek?

Így már oké :-)
 Atilla, te jössz? :-)

Ez az az út, ahonnan a siklóernyősök is indulnak? Aminek a végén van egy netkamera.  

nem a google szerint fogunk menni, hanem a  telefonomban megadott út szerint, de azt nem tudom ki exportálni, de kb ez az útvonal lesz, persze nem centire. :) 

Igen, útdíjat kell, mert a hohe wandra a sorompónál fizetni kell, de ezt írtam is a leírásban. 

Vagyis pontosítok, az"Autópályák elkerülése"
 "Fizetős utak elkerülése"
 Nincsenek bepipálva.

Tényleg ki van kapcsolva, mégis erre figyelmeztet:"Ezen az útvonalon útdíjat kell fizetni."

Kép.
 http://www.kephost.com/image/azt

Nem megyünk osztrák autópályán, elvileg ki kapcsoltattam mindent a google térképen tervezés közben. 

Ha jól látom osztrák autópályán is megyünk...akkor most matrica is kell?

Pénteken műszakizik az MZ, ha minden rendben lesz ott, akkor megyek és jön velem még 1 ember külön motorral.

Mennék de nem tudom hova. Mennyi euróra lenne szükség megközelítőleg. Aki sokat markol keveset fog. Motorozhatunk egész nap és gyönyörködhetünk az országútban, mert ha a tájat figyeled az nem igazán szerencsés dolog. Nos, jó szervezést. Laci 

Hányan jönnek a mostani hohe wandos túrára? 

Alakulunk, jól van :-)
 A lefixálva és a kitéve viszont egy szó. :-)

Atilla féle túra is ki téve a túrák közé. 

Na akkor időpont le fixálva, a következő túrára. Innentől frissítgetem a szociturák 2014 menüpontot is.
 Ha következő túrának is meg van az ideje, lécci email-t írjatok nekem róla, hogy ki tudjam tenni az oldalra.

Na alakulnak a dolgok. Találtam egy kempinget is ami szimpinek tűnik. :) De még szervezkedem. 

Egy ezek közül vagy mindegyik.

Konkrétan melyikre gondolsz? Ugyanis nem csak egy motoros jótetteit láttuk a videóban. :) 

Önként.
 Mert ha nem, nem mehet Csillebércre!
 :-P

Rosszul tudod, ez nem az igazi motoros, hanem az igazi úttörő!
 Nekem még tanították:
 "Az úttörő ahol tud, segít és önként szolgálja a közösséget."

Buta kategória, de ha mégis létezik olyan, hogy IGAZI MOTOROS, akkor ő egy ezek közül: http://indavideo.hu/video/A_motoros_aki_mindenkinek_segit

;) :)Engem meg már a kis ts-em nélkül elképzelni se tudnak a haverok...;)DDDD
 Teknőc

Tényleg Pilis az a Marót. Mindig elszúrom.Ha már a TSről és parkolóról van szó.... Ma egy tökéletes kinézetű TSt láttam. Évek óta nem láttam ilyen szép MZt. Majdnem elcsábultam. :) de hűséges típus vagyok.
 Tökéletes krómozás, festés. Még meg is volt pucolva . Talán a boltban nézhettek így ki a TSek annak idején. Nem is csúnya ez a típus. Vagy annyira csúnya hogy az már szép.:)

Szia Árpád!jó hallani felőled, s remélem lassan neked is jobb lesz anyagilag is.
 Viszont elírtad:
 Pilismarot vs Pusztamarot..
 De mindegy, érti mindenki..:)
 Ma Algyőn találkoztam VG-vel,(47-es tiszai hídnál) jót dumáltunk két kis ts jól mutatott a parkolóban....
 Teknőc

Úgy lesz. Pedagógiai létesítményről van szó, ezért nem most vesznek fel. Minek, ha nincs bent senki?Pusztamarot is több mint lehetséges. Nem kerül milliókba a busz, beszélni is jó lenne nem csak városgazda dolgozókkal. Elég depis társaság.
 Ha már lent leszek, hogy is lehet Zebegénybe át menni? Megy e még valaki át egy fél napocskára?

Erre a célra gyártották, igaz afrikai licensz alapján egyenesre kalapált olajos hordókból. :-) 

Lehet hogy megyek Pilismarotra. De valszeg megint busszal érkeznek meg, csak most azzal is jövök majd el. Pilismarótot szeretem, csak a moci nem lesz az idén forgalomba helyezve, Tudjátok, a súlyadó és önkormányzat viszonya a köz foglalkoztatott 50 ezréhez...De azért néha ki kell mozduljak valahova, ha gyalogosan is. Nyár vége felé állítólag lesz normális állásom, normális fizetéssel, jövőre minden szép lesz.

Tőlem, legyen...:)Bár nekem másnak tűnt.
 Hoppá, más is másnak nézte..DDDD
 No Comment!;) DDDD
 Nekem mindegy, lényeg a Szinetár Dóra! ;)
 Teknőc

A fene tudja!Inkább tűnt egy szerszámos kamrának lemezből tákolva :D 

Az nem fészer, hanem készen kapható faház és eredetileg erre a célra gyártják. :-)

De látom, nektek is tűrhető volt.:)Teknőc

DDDDDÉrdekes, az árak barátságosak voltak..
 Az öreg vendéglátókkal alig volt gondom, főleg, hogy ott se voltak...Ritkán jöttek el.
 (Lehet, ezért?)
 A bort is kissé elszámolták sztem, DE nekem kedvezően. Szóltam róla, de szerinte így volt jó...(?)
 Nem firtattam tovább.
 Igaz, amit vettem, annak nagy részét is én ittam meg, a többiek alig ittak.;)
 A szállással csak egy gond volt, az éjszakai zuhé, amiről ők nem tehetek.
 Viszont Daranyinak reggelre "lábfürdője" lent a sátorban....
 A velünk lévő házaspár viszont a fészerből átalakított"faházban" szálltak meg.
 Tehát nekem nem volt hasonló, maradandó élményem, Hálistennek, csak pozitív.
 Szinetár Dóra csak rémképként jelent meg a fejemben sok bor után...:)
 Teknőc

Ugye ott volt az a kibírhatatlan stílusú öreglány is?Szőlőt enni tilos, 1 percnél hosszabban zuhanyozni tilos, hűtőt nyitogatni tilos stb. stb. Olyan Zimmer Feris stílusú vendéglátók voltak.
 A "Na hörpintsenek és menjenek" mondat örök klasszikus.

bor: 200Ftsátrazás: 2000Ft
 Szinetár Dóra: megfizethetetlen!!!

Jól tudod a helyszínt :-)

Összesen: 360 oldal;)Jól hangzik..de még nem látom az időbeosztásomat,(szabadidő..?) valamint a pénztárcámat...vastagságát...
 Ha összejön mindkettő, akkor Lehet, hogy felbukkanok...;) Szeretnék.

Szinetár Dóra... Hm.Ez nem Alsóörsön, egy dombtetőn lévő kis kempingben volt?
 Azóta megszálltam én is ott, jó kemping, olcsó, barátságos, ár is.
 Bor kínálatuk is remek...:)
 Viszont Sz. Dóra se volt sehol...;) Csend volt. DDDD Ott legalább is. vagy rosszul tudom a helyszínt? Lehetséges az is.
 Teknőc

Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.

|  |  | 

|