Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Goss,én is jártam már így!
Fúrás,új dugó és hajtókar és jobb lesz,mint valaha!
(Miután vki levakarta a hengerfejről az odakenődött csapágymaradványokat:)
Szervusztok,
csodás túra volt!
Hála és köszönet a türelemért, a közös motorozás élményéért, a kitűnő szervezésért, és úgy általában mindenért!
Remélem mindenki annyira szerencsés volt mint én és eső előtt 5 perccel hazaért... :o)
Zsolt
Exceed 200
Sziasztok,
Nagyon sok köszönet a szervezôknem a csodálatos túráért. Elsô alkalommal csatlakoztam hozzátok, de mint jómagam , mint pedig feleségem csak rengeteg pozitív élménnyel gazdagodtunk. Úgy éreztem hogy itt az ideje regisztrálnom magam ebben a jó csapatban!
Üdv.
Tibi
Arra ment a válasz :-)
sorszám: 7142 (36884)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2005-09-11 23:11:54)
A mi kepeink a galeriaban.
Írtam neked!kicsit lejjebb.Gyuri.
Tomi1, Pénzi és GyőzőETZ!
Köszi a szervezést! Nagyon jó volt a túra!
Helló!
Mi is szerencsésen hazaértünk,a motorokkal nem volt semmi baj. a kb 230 km alatt csak pápán álltunk meg tankolni, utána megsem álltunk hazáig. 3 zivatart sikerült kicselezni:)
Köszönöm a szervezőknek, bár a vacsi kissé csípősre sikerült (vagy csak én vagyok gyenge) de azért finom volt. Eddig ezzel és a Hosszúperesztegi kempinggel voltam a legjobban megelégedve( Bár a zuhanyzóba rakhattak volna hidegvizes csapot is:)
Igazából már a szlovák túra elött is elég ramaty hangja volt, de bíztam benne, hogy még nincs túl nagy gond...
Csak 30 km-t kellett volna kibírnia szezonzárásig :-(
Az utasodhoz gratulálok ;-)
(ha nem értettelek félre)
goss
sorszám: 7137 (36878)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2005-09-11 22:47:47)
Zeg en van JET kút is,és ha Sümeg felé igyekezik az ember hazafelé,akkor az az utolsó benzinkút a város szélén.Eltéveszteni sem lehet,mert itt a "legolcsóbb"a benzin!"CSAK"292 egyetlen liter keverék.Amúgy pedig egy marutit "kergettem"hazáig 70-80 as tempóval,persze csak azért mert abban abban négyen ültek.És ők ugye betartották azt az átkozott 50 es határt a lakott területen.Na ilyenkor azért egy kicsit jobb voltam!
Goss!Sajnálom ami a motoroddal történt!Nekem már az elején nem igen tetszett a hangja amikor a házunk előtt indultunk.Ez érezhető volt.De azért kibírhatta volna.Én biztosan nézek valami nagyobbat,mert már MA kaptam ígéretet hogy nem kell egyedül mennem a következőre. :)
Sziasztok! 17.45-re mi is hazaértünk. Köszönünk mindent! Furfarag és Balansz
Na mi is haza ertunk kb 1.5 oraja. Hazafele meg beugrottunk a deakhazba. Kb 2, 2-5 orat voltunk ott (en baromira untam de kacc nagyon elvezte)
Tobb mint 600km-t mentunk a turan de nem tom mennyit, majd holnap megnezem. :)
HyGy
Sziasztok!
Én is viszonylag szerencsésen hazaértem, most már a koliban vagyok.
Már Egerszeg után erős hangja volt a motornak, Sümeg elött megálltam picit pihenni, elindultam, de nem akart menni. Kicsit próbáltam gázfröccsöket adni neki kuplung mellett, hátha csak megszívta magát, aztán egyszer csak megállt a motor. Leálltam az út szélére, a berugókart meg sem bírtam mozdítani.
A motorért eljöttek otthonról, feltettük utánfutóra aztán most otthon várakozik egy felújításra.
Szétesett a tűgörgők kosara és a darabkák megmunkálták kicsit a dolgokat odabent...
A dugó, hengerfal és a hengerfej kapott rendesen, a főtengelyt még nem láttam.
Már régóta tervezem a motor megnézését esetleges generálozását, hát most megérett rá.
goss
Sziasztok!
Mi is hazaértünk szerencsésen kb. 17:30 körül. Megálltunk még 1x tankolni és ebédelni is.
Köszönünk mi is mindent a szervezőknek!
Üdv.: PeetAir & Toria
Mi is szerencsésen megérkeztünk (ls-Laci, Kálmán, Zsuzsi és én).
A "herendi csapat" nem haraxik,ugyanis mi is fél 2-re értünk a benzinqthoz,amire jól emlékeztem és tényleg Shell, nem pedig JET:P
Mégegyszer köszi a szervezést ,jövőre újra veletek!
sorszám: 7131 (36869)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2005-09-11 16:44:27)
Mi egy fél úrája itthon vagyunk, Győző, Pénzi, Tomi 1, köszönjük a szervezést és az idegen vezetést!
Üdv mindenkinek!Szerencsésen hazaértem kb 2 óra körül.A Herendi csapattól elnézést kérek,mivel csak Fél 2 re értem a JET kúthoz.Sajnos elidőztem a Simson miatt.Üdv:Gyuri.
Hali!
Hazaértem én is, kemény 25km :D Köszi mindenkinek akik megtiszteltek jelenlétükkel! Akik meg nem voltak azzal meg találkozunk a következő szocitúrán!:)
Üdv.: Pénzi
Részemről én is hazaértem tegnap.Kis elázás győrben amugy korrekt idő volt hazáig kb 2-2.5ora alatt értem haza.Egyik másik kagyarba az autosok ugy bemelementek a kanyarba hogy két helyen is majdnem csattanás lett szerintem centiken mult sok a balfasz aki B-s jogsit kap mostanába.
nade mindegy
talákozunk legközelebbi turán lehet hogy már nem Mz vel jövök.
halla
Üdv mindenkinek.Sajnálom,hogy csak egy napos lett a 8. szocitúrám,dehát ha menni kell melózni akkor nincs mit csinálni.
Budakeszi-kustánszeg(tatabányai kitérővel)310 km,kustánszeg-budakeszi(fehérvár után etyek felé)240 km lett kb.A motor jól fogyasztott(4 liter).Bár balatonfüred előtt 15 km-re megtréfált, mert egyszer csak leállt.Be is szartam ám rendesen,hogy elromlott vagy mi a fene.Közben meg csak elfogyott a nafta.Szerencsére van rajta tartalék állás.(látod győző hallgatnom kellett volna rád a tankolással kapcsolatban!!)
Balatonfüredtől fehérvárig úgy szarrá áztam ahogy kell.Volt nálam esőruha csak lusta voltam fölvenni.Amikor már állt a víz a csizmámban,akkor tényleg meg kellett állnom fölvenni.Ekkor viszont a motor kezdett el prüszkölni.Valahol beázhatott,mert fuladozott,meg leállt.Szerencsére valahogy kiértem a zivatarból és utána rendeződött a probléma.Tulajdonképpen 4 óra alatt fölértem,és ebből lejön az a kb. 40 perc amit a megállásokkal töltöttem el.Szerintem jó időt futottam,bár a hajtás éreztette a hatását,amikor a vizes úton kétszer majdnem eldobtam a gépet.
Remélem a többieknek jó idejük volt ma.Üdv mindenkinek a következő találkozóig.
kissé korán rinyáltam 10-re egész tûrhetö lett a helyzet .
aki nem tudott menni az most örvendezzen ezzel párhuzamosan sájnálja a kempingben rekedt csapatot . zalaegerszen szakad az esõ . ahogy a felhõket nézem egész zalamegye ázik .
Hali!
Sajnálom, h így alakult!:( Remélem hamar rendbejön a géped!
Majdnem mindenki rendbe megérkezett, egy TS MZ adta meg magát zalaegerszegen. Betettük apumék cégéhez, majd reggel lesz a javítás.
Üdv: Pénzi
Sziasztok!
Orgonnak és nekem most ért véget a szocitalis túra!
Szabadszállás környékén ledarálódott a dugattyúm, a probléma okát még nem tudjuk, csak találgatunk. Nagyon sajnáljuk, hogy nem jutottunk el a kijelölt célhoz!
Az ETZ-m utánfutón jött haza Gyulára. Remélem(jük) a többiek sikeresen megérkeztek, és jól érzik magukat. Üdv innen Gyuláról!
Orgon és DinoBike
Na mi kb most indulunk. :)
Most kaptam üzenetet Orgon-tól,h műszaki probléma miatt vissza kellett fordulniuk..."kifolyt a fél dugattyúszoknya a kipuffon":-o
nem veszek, szereztem egy zsákkal:) vigyem az egiszet?:)
Pénzi da faluruvan:D
Remélem minél előbb meggyógyultok és jövőre újra együtt túrázhatunk!
Az Erő és a Szocimotoros Hit Veletek van!
Mindenki vigyázzon az utakon!!!
Krumplit ne vegyel ameg nem tudni, hogy hanyan vagyunk.
MIndenkinek balesetmentes túrázást kívánunk! Sajnos mi nem tudunk menni, sem a vállam sem a motor nincs olyan állapotban :(
Üdv,
kgandras és Adri
Hali!
Ha még valaki véletlenül idepislant indulást elött meg tudja mondani, h mennyi krumpli kell szombatra?:)
Üdv.: Pénzi
Vadmotoros!
Ha veszprémi uton jössz be győrbe akkor tök egyenesen a város felé a harmadik körforgalom előtt van egy benzinkút(ESSO).Ott van találkozás du 3 kor.Nemtom mennyire ismered a város a győr pláza és a praktiker is a környéken van egyből a kút mellett szinte azok alapján lehet navigálni.
üdv
Helló!
Szeretnék cstlakozni hozzátok, mivel én is győrön keresztül mennék. Mikor és holl lehetne találkozni? Kb dél-1 körülre terveztem az indulást, de lehet hogy késöbbre csúszik. kb 1,5-2 óra alatt érnénk fel Győrbe. A telszámom amin elérhetsz: 70/202-0011, 33/463-641. Sajna a vodának itt nincs nagy térereje, ha lehet vezetékesen hívj. Győrből kik jönnek még? Pool?
üdv:Norbi
Tesho!
Tudod, nálunk közös kassza van, így azután mindegy. Álld te a benzint, ő meg szálljon be a szállás költségbe! Esetleg félsz, hogy este olyan képet kap rólad, amilyet nem szeretnél, hogy lásson?:)))))))))))
Sziasztok!Ha nem jön közbe semmi halaszthatattlan akkor mi is csatlakoznánk a túrához.Valósz du 2 és 4 között indulunk Siófokról,ha valaki csatlakozna a számom:20/968-7968.
Te rá szoktad verni a fél benzinköltséget az utasodra?!:-o
Tesho!
Kettesbenolcsóbb, mert megoszlik a költség!:))))))))))
Ahogy elnézem ezt a sok szúnyogot,sztem érdemes beruházni vmi szúnyogriasztó krémbe stb. akinek még nincs. Gondolom mivel tóparton is leszünk..
Sziasztok!
GYorsan kéne a segítségetek! Budapest-Sopron útvanal kéne nekem, de nem autópályán és lehetőleg jó utakon, ha van ilyen. Nem baj ha hosszú kb 300-350km belefér. Örülnék, ha olyasvalaki irna aki már végigment rajta. Köszi!
Frissult a tura leirasa a fo oldalon. (terkep, nincs agynemu stb...)
Haliho!
Nem tudom ki mikor indul, gondolom lesz vmi csoportos vonulas pestrol, amit most asszem kihagyjuk es sajna kulon erkezunk mivel elegge kiszamithatatlan mikor vegzek a meloval es multkor is mar ott vart rank egy fel utcanyi motoros:)
Indulaskor azert ratok csorgok, hatha ippeg akkor indultok.
Remelem meg nem szolok keson, h a fahazakban nincs agynemu, szal min halozsakkal keszuljenek, akik fahazaznak!
Ez azert van igy, mert elore nem tudtunk foglalni fix fahazat, viszont most lehet meg utolso percben is kerni.
Sajnalom, h nem jottok!
Remelem nincs nagy gaz, s legkozelebb osszejon!
Asszem 1edül,mert nem éri meg utast vinni...ilyen benzinárak mellett?!:-)) Amúgy nem biztos semmi sem:-)
Szia!
Én Káptalantótiból indulok kb 3-4 óra körül. Szerintem nem nagy kitérő ha Sümeg felé megyek, meg a 71-est már úgy is unom, szóval ha van kedved mehetünk együtt.
Adok mobilszámot, mert holnaptól nem leszek már netközelben:
+36 30 855 4345
+36 70 240 9059
(Hívd amelyik szimpatikusabb)
Üdv:
Gábor
Vagy vegyél inkább vissza a csuklóból!:)))))))))
Egyedül jössz?
Ha Kína nem is vesz vissza,én visszaveszek egyet a súbertűből..
:D
O igen jeijeee!!
Már megin a benzintéma.Örömmel jelentem uraim hogy 2 napja tértem haza az oroszoktol ott 15- 15.5 rubel a benzin ami kb 100 forint a dizel 10-15 forintal olcsobb.A mobiltelefonálás hálozaton belülre ingyenes kivülre kb 4-6 forint.
asszem kiköltözöm majd idővel...
NZSL!
Küldök egy telszamot emiledre valszeg délután indulunk és 4en leszünk olyan 4-5 ora körül.
irj vissza küldj szamot majd szerintem pénteken felhivlak.
szeva
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|