:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Jah,utánoznak. Látszik,h a Tesho-kanyarvételt is gyakorolják,de nem sok sikerrel :-P
tesho :) hmm ezek a gecok utanoznak. :) Igaz nekunk videjo nem volt mert kicsit kissebb a penzugyi keretunk :) konkretan 0-a :)))))
HyGy
Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy,a motoros tudását fejlesztő videósorozatot!
A bemutató és az 1. lecke már megtekinthető és folyamatosan jön a többi is (Szabó Attila tolmácsolásásban
- hungaroring Motorsport Iskola):
http://www.origo.hu/motor/20060224motoros.html
Tudom adós vagyok, de meg tudom magyarázni...
Most már ráérek, elméletileg...
A kormányomon az egyik nagyméretű csavar szokott mindig zavarni téged:)
Csavar?Kormány? Miről is van szó??
Persze johet akarki. Satornak hely van kint, bent elvileg 1 part el birok szallasolni 1 szobaban.
Hát egyszercsak ezt a képet dobta ki nekem itt balra...én is elképedtem rendesen:D
Furfarag a közbeszerző?:)
Mert nekem is ígért csavart a kormányra,mert hogy zavarja ami most fent van,de ha nem látja,már nem is zavarja:DDD
Nem,nem így akartam mondani.Abból a pénzből amit elköltöttünk volna ott 1 hét alatt,elmegyünk inkább több túrára,találkozóra stb.Érted?
Üdv.
Több kis túra? Négy nap, az négy túra.Szerintem az első legyen Pécs-ig:-))Hétvégén előtúrom a villát.:-)
Jaj az útlevelet elfeledtem.Az kell?Mert nekem az sibcs:-(
Hosszú hétvége mit jelent?Péntek,szombat,vasárnap?
Beszéltem az aszonnyal.Azt mondta,hogy inkább több kis túra,mint egy nagy.Rohadt pénz:-(
Szal akkor hosszú hétvége lenne jobb nekünk is.
Furfarag simán jöhettek.Villát találtál nekem?
Üdv.
Hat ez akar lehet fakultativ is. Valszeg nekunk is csak a hosszu hetvege ferne bele. Lemegyunk, aztan akik akarnak maradnak.
Ez a kep ut :) hogy hogy nem lattam meg eddig? :)
http://www.szocimotoros.hu/galeria/m1/m5/m6/m27/546o.jpg
:-D
Én is benne lennék.Meglátjuk összejön-e a lóvé.Viszont ha mennénk,akkor szerintem legalább egy hétre kéne menni.Sátorhely nekünk is kellenne.Megbeszélem az asszonnyal.Üdv.
HYGY Horvátországi túrában benne vagyok. Hozzá adhatsz még egy főt a létszámhoz. Az én gépem kibír mindent ha meg nem majd mejavítom. Sátorhely jó lenne mert én Mátrafüredről indulnák.
Most megnyugodtam, családias lesz.
Majd letáborozunk a vár alatt, és végre kiiszom az Öcsi és Fuszek, meg a csatornaparti kocsma sörkészletét. Több kocsma nem jut eszembe, legfeljebb a Macho diszkó! :)
Na jo igaz, igaz...johetsz szelarnzekban :)
90-100nal nem szeretem jobban porgetni, mert elfogynak a sebessegfokozatok es nincs szivem szetporgetni :) .
udv,
N.
Remek:)
Egyik barátomnál anno volt egy érdeklődő MZ-t nézni. Azt mondta,h azért akar MZ-t a Kawája mellé,mert a faluban nem tud kibontakozni a 750-es ZXR-el:D
Látom a havazás is abbafejezte magát,lassan tényleg itt a tavasz ;-)
No igen, ilyesmikre gondoltam, bar az csak fel ora volt a 15bol:)))
Mz megvan. Fel lett ujitva tavaly, meg szinte bejaratos a draga. Berugokarral volt egy kis gebasz nemreg, azt meg ossze kell rakni, de tavaszra muszaly mennie mert varosban O kell nekem.
Vaughan! Nem mondok le róla, csak a megrendezés időpontja bizonytalan lett.
Az ilyen helyzetkre találtam ki ezt a mondást: meg kell várni hogy mi történik, aztán majd lesz valahogy...
Szép éccakát, megyek pancsolni!
JÉÉÉ!
elmúlt a menstruációm! :-)))
kedves Orgon kollega! ne mondj le a Gyulai túráról!
Vaughan!
Az a sárospataki túra nem lesz elfelejtve! Tessék szépen megcsinálni!Én is menni akarok, kerül amibe kerül!
Azt a vidéket újra látni szeretném, pazar 1 környék!
Gyulai találkozóról új fejlemények: Szépen tartsatok meg minden túrát ami ésszerűen belefér, akár Hygy Horvátországát is. Ha belefér idén a 3-ba, akkor Aug-Szept környékére összeszedek egy kis benzinre valót(vagy diplomaosztóra MOL-részvényeket kérek... :) ) Ilyenkor (szept) sem kár a tájért... Ha meg nem fér bele idén, akkor lesz jövőre valamikor.
Remélem így már több embernek is megfelel.
Belátom, Patakhoz túl közel lenne a júni eleje.
Szép maradék napot mindenkinek!
Drisa, még nem maradtál le semmiről! ;)
Gyulát hangulatos helynek tartom gimis éveim igen jól teltek ott. Hozzá vagy számolva a csapathoz! (Veled együtt már vagyunk négyen! :) )
Nem tudom itt ki hogy van vele, de ismerek olyat aki (ha már olcsó román olajat használ) a plusz olajra esküszik. Valamint picit dús is lehet a kevére. Nos ő sík úton is húzza a vaskos csíkot. Ha mindeki követi a példáját és Te hátul cammogsz egy-egy emelkedőn vészesen lecsökkenhet a látótávolság...
Arra gondolsz,h az ember ne fújja agyon a láncot láncspray-vel,ha mexakítós a gyújtása?:D
MZ-d még megvan? Él-e,hal-e?:)
Tesho 8-at ja. :) De sztem a 250-es MZ-vel is lehet menni egy 90-100-at. Tartosan autopalyan.
De tenyleg mikor eloszor akosekkal mentunk akkor legtobbszor 60-al mentunk. :))))
bye
HyGy
Mikor eloszor mentunk az Akosekkal, 80-nal nem mutatott tobbet a TZ oraja, ami olyankor kb 70-75 ugye:). Szoval ugy is le lehet erni. Igazabol altalaban nem az utazas sok, hanem a szereles, meg eves, meg eppen kinek kell megallnia. Szoval ha jol fel vannak keszitve a gepek es tudjuk tartani, hogy kb 100-150 enkent allunk meg, akkor siman leerunk kenyelmesen. Mind1 hogy 80 v. 100
Reális,ha 2 henger és 350 ccm van alattad.
Tessék gondolni a kisebbekre is..
Mennyit is evett ekkor? 8 litert?:P
En volt mikor 130-al toltam haza fele ket szemellyel csomaggal a jawaval autopalyan. :) (az peetair xj-jenek az oraja szerint)
HyGy
Mar jo ideje szeretnenk leruccanni a horvat tengerpartra 1-2hetre, aztan ki sem maszunk majd a vizbol :)) .
Szociturat a nyaralassal egybekotve, csak orulnek neki!
Ha hosszabbra tervezed az kirandulast, azt csak tamogatom !!
udv, N.
Szerintem a 90-100 realis, ket szemellyel es csomagokkal is. Legutobb amikor konvojban mentunk a szlovakiai turara, mentunk ennyit.
ui: erdemes szamolni a hatszellel es a lejtokkel is :))
Norbi
90-100 csomagokkal megpakolva?
Akkor át kell kalibrálnom az órát,h ennyit mutasson:P
Szocitúra nyugati tempóval:PPP
Lehet 4 nap is :) de en csak egy ilyen hosszu hetvegenek gondoltam.
3nap? Nem lesz az keves?
Tuti benne lennek! A 90-100is ok.
udv, N.
Akkor jo messzire eljott, mert Bp hataraban lattam :)) . Lehet, hogy azota elhagyta az orszagot :) ?.
Egy jo allapotu TS250es volt nagy dobozokkal megrakva :) .
Easyrider Occsem :)) !
udv,
Norbi (a bator Jawas kollega :) )
Nemtom,h ki nyafogott,én csak észrevételemet tettem a május 1.-i hosszú 7végével kapcsolatban,mert volt ám itt "nyafogás",h sok a látnivaló és nem fér bele csak a szombati napba,hát most itt lenne a lehetőség:D
Nekem 8,én cuccolok és hosszú 7végézek így is-úgy is:P
goss: De ki lehet hagyni az auto palyat, legeloszor mikor jawaval meg mz-vel mentunk mi is kigyatuk, de nagyon szar, tele van 60-70-es tablakkal, sokkal lassabban haladtunk mint autopalyan (es szebb se volt a kis falukon keresztul menni) ott ez nincs, raallunk egy 90-100-ra ahogy kenyelmes nektek, igy sokkal hamarabb lent vagyunk.
Hja :) es nem ugy vannak a faluk mint nalunk, hogy falu hosszu orszagut falu, hosszu orszagut, :) hanem sok helyen az van, hogy falu, masik falu, 3. falu, es nem tudod neki tolni mert vegig 50-el mehetsz....
Ha meg lent leszunk arra gondoltuk onnan fel lehetne ugrani plitvicere akar, vagy a masik lehetoseg, hogy lent doglunk a parton :)
A benzinnel hagytam ra igen. :) A szallas egy fonek 3 ejszakara kb 5000 forint lehet satorban.
andris: Idopontot meg nem neztunk ki, de valami olyan kene, hogy tobb nap legyen igy egyben mert azert ez nagyobb lelegzet vetelu dolog.
Hygy.
Mikorra lenne ez betervezve?
Üdv.
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|