:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Mindegy, majd visszük magunkkal a csörgőkígyót :D
Lassan kész a forgatókönyv:)Van 1 érzésem, hogy az olasz ill. a Gojko Mitic féle westernfilmek módjára vhol másutt kerül forgatásra, de a hangulat hamisítatlan lesz:DD
BÖFF:DDD életjelnek megteszi??:DDD
Jaja... Minden rész elején betoljuk Somát, majd mindig más motort szerelünk más és más hibával, dróttal, kombinált fogóval, mikor mit találunk a dobozban, közben Szakál apró szivarokat szív és mondja a magáét :D
Hátha szponzorálják a legalább a keveréket:))) Amúgy a rólunk észült kisfilmeket vinnék mint a cukrot. :D
Viszünk kamerát, és eladjuk az utazós részt a Travel Cannelnek, a szerelőst a Discoverynek, a csörgőkígyóst az Animal Planetnek :D
Karbipucolás közben egy kis tájnézegetés a 66-os úton rekkenő hőségben csörgőkígyók közt! Szép szép! :DD
mzzzz
Ez legyen a legnagyobb gond :D Betollak Chicagotól Los Angelesig bárhol, ezen ne múljon :D Azt mondják, Arizona és Új Mexikó különösen szép, legalább van indok, hogy megálljunk :D
Na nem is rossz! a kiállításra meg visszük a motorokat! A nyári taléi meg remélem összejön, de addíg még van egy tavaszi beígért nagytúra :))
mzzzz
Akkor már félig nyert ügyünk is van:)
Van igazi szociklub is: http://www.jawaczregister.org/
T. Hölgyeim és Uraim!
Motorkiállítás 2007. március 9-11. Sátoraljaújhely Sportcsarnok.
VIII. Zempléni Farkasok Motorostalálkozó
2007.06.29.-07.01. Sátoraljaújhely-Károlyfalva Ifjúsági Tábor!!!!
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!!!
helyi suoci Harley-st ::DDDD
Bizonyított ám, R.A.nak kellett betolnia Hollóházán:DD Amúgy csak azért mentem elől, hogy ismerem az utat:)Szóval az USA-ban, majd vki helyi szocimotorost kell felkérni a dologra:DDDD
Hát a 24óráson azért annál többet futnak. :))Nyugodtan számolhatsz 2000km körül nyélgázon...
Szóval meg lehet csinálni, csak az a kérdés, h mennyi pénzt áldozol rá...
Egyébként van ismerős, aki P12-vel
Finnországba ment fel..
Sziasztok
Nemrég óta szemezgetek egy '66- os pannóniával
nincs nagyon tapasztalatom ezekkel a motorokkal ,viszont elképzelésem annál több.....
Nos, a kérdésem az lenne,hogy egy ilyen motorikusan jól összerakott motor biztonsággal milyen távra képes elmenni.
Félve írom csak le ,hogy 6-7000 km-ez útra gondolok.
hallottam a 24 órás tartóssági versenyről ahol szintén szép távot teljesítenek a résztvevők.adatokat nem találtam de szerintem az 1500 km-t lenyomják.
Rengeteg kérdésem merült fel,de ha tapasztalataitok alapján kivitelezhetetlennek tartjátok már az alapötlet is akkor további felesleges kérdésekkel nem fárasztanám a fórum olvasóit.
Egyenlőre ennyi.
Köszönöm segítségeteket.
Tisztelt Urak, Hölgyek'
Akinek van kedve és ideje: 3/4 1, 1 között találkozunk a Szilágyi Erzsébet fasoron található Shell kúton. Aztán észak felé vésszük az irányt, úgy 2 - 3 óra motorozás erejéig.
Lehet csatlakozni:)
Inkább egy csepel műhelykocsit javasolnék, beépített esztergapaddal és horizontálmaróval. (Régen volt ilyen a katonáknak...)
Wartburg Transalp?? :DD
mzzzz
Nekem van egy Wartburg Transom. Kicsit zörög, de megbízható.
Rendben. DE jó kocsi legyen ám ,nehogy bedögöljön a drága jó Szocigépek mögött. :)) Jah és gps-t is rakunk akkor fel. Olyat még nem láttam MZ-n :DDD
mzzzz
Ne má', ott ment előttem... egyébként pedig viszünk trélert meg utánfutót, és egy komplett szervizkocsit Jawa és MZ célszerszámokkal. Nos ?
Bizony bizony! A sereghajtó kék ETZ- már a pataki túrán is bizonyított!
mzzzz
Ez mekkora show lenne :D Ez az ellen-dakar is milyen nyilvánosságot kapott, képzeld, ha a szocimotorok megindulnak, élükön a kék ETZ-vel :D
ELADÓ!!
50-es méretű 2 részes túra bőr overál,összecipzározható, puha protis,rendesen karbantartva, csak azért eladó mert kinőtem i.ár:40.000 HUF
képet tudok küldeni 06705112946
Szeva Soma! Bocs, hogy este már nem írtam, de lemerült a telom pénzügyileg! A válaszom: Nekünk nem nagyon van mit pucolni a motoron :)). Akkor márciusban visszük a gépeket! A tavszi motorozást meg merre gondoltad?
mzzzz
Coast to coast szocitúra, no ezt szervezze meg vki:DDDD
Akkor gyerünk a 66-os útra! :)
mzzzz
Sőt, az USA területén is használhatod.
Bocsi,Hello,mindenki. Lenne egy motoros overall ruhám eladó,hibátlan,tiszta,,"L"-es méretű,cordura,bőrbetétekkel,bélelt,de nem túl vastagon,,ponnt ahogy kell,,piros-sötétszürke,BMW-DAINESE márkájú,,,,nagyon jól néz ki.,,rám kicsi,,az ára 20000 ft lenne,és óbudán van.KÉP:http://kep.tar.hu/cz350/50417451#2 Telefon:06203152753 köszi,és üdv mindenkinek!
de ha már a rózsaszinű kártya jogsid van ami elméletileg EU kompatibilis akkor a környező EU országokba nem kell a nemzetközi...
KÖZÉRDEKŰ ! A szentendrei uti(3.ker,flóriánnál) motorosboltban(louis-os) motoroscsizmák vannak 5 ezerért.több féle van,mindegyik ötezer.Ilyen "probiker"feliratu ipari hulladék,de ennyit megér.gondoltam szólok,hátha érdekel valakit. üdv
igen, ezt a zöldkártyát a biztosító állítja ki a kötvényszámod alapján, díjtalanul. A nemzetközi jogsit meg az okmányiroda. Ez egy kis könyvecske, amiben benne van a fotód, és különböző nyelvekre (pl. arabra, görögre, kínaira, oroszra) fordítva a jogsi összes adata. Mert vannak olyan országok, ahol a talpas rendőr nem tudja elolvasni a latin betűket! Ezt a könyvecskét kb. 1500-ért bármikor kiállítják neked az ocsmányirodában a magyar jogsid alapján, és a kiállítástól számított fél évig érvényes.
A nemzetközi biztositási igazolólapot a biztositomtól tudom igényelni?Ja és a jogsi amit itthon szereztem meg az nemzetközinek számit?
Kösz a segitséget
Nem. Ami kellhet, az a nemzetközi jogsi meg a nemzetközi biztosítási igazolólap (zöldkártya). De ezek sem kellenek minden országba, a környező országokba tipikusan nem.
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani nekem ,ha külföldre megyek a motorral pár napra ,akkor kell a kötelező felelősség biztositáson kivül valami külön biztositás is?
Maradjunk abban hogy nagy százalékban! Még enm számoltam utána :D. Most meg már minek? És hoyg az éven mi lesz? Két kerék (ha nem kell a kocsira sokat költeni) jó utak, olcsó benzin, szép idő.... meg nyárimikulás. Ha a fele bejön már jó lesz!
:DDD
Elvtárs, akkor az éves tervet hány %-ban teljesítettük?:DD Előre a munka frontján:DD
Az igaz, de amit azért idáig beterveztünk hellyel-közzel megvalósítottuk. Tokaj, Miskolc, dumálás, közös motorozások. Ezeken még Vinutta és részt vett gyakran. Még egy nagy berúgás jó lett volna év vége felé, de azt majd máskor :)
Reméljük, jó dolgok! :D Ötletek vannak, a megvalósítás az megint más tészta:D
Az is igaz! És mi lesz még!!! :DDDDD
mzzzz
Most már tényleg B.U.É.K. !!!
B.U.É.K. mindenkinek!!
Üdv.
BUEK mindenkinek.
Az elso turarol valamit a Belafi David pedzegetett, hogy bevallalnak valahol nyugatmagyarorszagon azt hiszem.
De majd meg ki alakul. Csak tartsunk mar ott.
HyGy
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|