:: Szavazás ::
Hogyan védekezel a magas benzinárakkal szemben?
|
|
- Fórumok -
Oldalkocsi, kuli - új hozzászólás Összesen: 40 oldal
Tudja-e valaki, hogy milyen oldalkocsi ez a csatolt kepeken? Elmeletileg Pannonia, de nem vagyok biztos benne.
http://www.motociclism.ro/forum/index.php?s=fe682c159994e8da36416ba871dce5ad&act=attach&type=post&id=366194
http://www.motociclism.ro/forum/index.php?s=fe682c159994e8da36416ba871dce5ad&act=attach&type=post&id=366195
Na hali.
Nincs kész mert kb 3 kiló kp hiányzik hozzá hogy kész legyen,és ebben nincs semmi elektrónika sem kapunyitó.
De kész lesz,már egy kis része megvan,de még a végét nem látom.
Megpróbálom belerakni a hátsó kereket,de azt ahogy láttam a belső takaró aluminium az nem megy rá.
Már szivem szerint eladnám a fenébe és vennék valami mást,csak már túl sok pénzbe van,és az oldalkocsinak most állt neki a lakatos.
Úgy érzem sose lesz kész.
Mivan a sivatagi ts-el?
Halihó.RAT
Szeva! Be lehet tenni a hátsót is!De hivatalosan első megy bele.És 16".Kerítés kész van?
Halihó Szumó!
Kérdés,az mz oldalkocsiba csak első kereket lehet belerakni,vagy a hátsó is jó bele?
Nekem hátsó van hozzá.
Hali RAT
Sziasztok!ETZ-hez keresnék Superelastik olalkocsit.Köszi.Tel:06706168905
szerintem ezzel a problémával töbre mész a VETERÁN ujság segítségével.Vagy nézz körül a www.veteran.hu oldalon.
Jó napot mindenkinek.Lehet hogy nem ide tartozik, mert nem szoci,de azért megpróbálom.Egy 1929-es AJS-re szeretnék csónakot szerelni.Csónak volna is csak felfogató egy szál se.Kérek mindenkit akinek van valami hasonló gépe,elfekvo alkatrésze,részletes rajza,vagy tippje,ki tudna segíteni-veterános-kéren jelezze itt vagy PCavnicky@azet.sk címen vagy sms 00421905840112.Segítségeteket elore is koszonom.A hibákért elnézést,szlovák billentyuzettel nehéz.
Aki feltette a képet ő a gyártó is.
Apám is lakatos, csak egy kézzel fogható minta kell neki. Amúgy a te embered mi pénzért csinálta??
Ez nagyon dúrva, és nagyon precíz.Ha van egy kis esze gyártja őket és árulni fogja. Mert kereslet az biztos lenne rá. Vagy netán tudod ki csinálta?
Nézz át ebbe:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=60&na_step=30&t=9165123&na_order=
A 401 hozzászóláshoz.
Haho Satyak!Egyszerü a megoldás ,aki nekem csinálta lakatosmester szerkeszt egyet neked is.Nem volt drága és tuti a cucc.Csak meg kell várnod Lenin napját!üdv sanko
Sziasztok. Segítséget seretnék kérni: Van egy pannonia t5-ösünk és az oldalkocsihoz kellene helyzetjelző lámpa előre, hátra. Nem találok, de képet sem találtam, hogy néz ki az eredeti. Segítségeteket köszönöm.
szia! Mz oldalkocsihoz 16"-os kerék kell.Ha nincs meg a gyári kereke,akkor szokták pótolni Mz ts 250 első kerékkrl,vagy Trophy első kerékkel.a lényeg a 16".
hello megtudnátok mondani hogy mz oldalkocsihoz milyen kerék kellüdv
Hogy nem szabad ilyeneket írni? Azt hogy nem szabad csúnyá írni.De amúgy mit értesz lemásolás alatt??(KŐCSÖNADOD??)Mert úgy a legjobb.Elég megtisztelő már az is hogy felajánlod,tehát nem akarom megtartani.
Haho!Mit értsek az első mondatodon?A börzéken én még csak komplett kulikat láttam méregdrágán természetesen.Üdv Sanko
nem szabad ilyeneket írni.Előre is bocsi! DE KÚRVÁRA EZER KÖSZI!!!!!!!! nekem is T1 re kell.Mert ami Kulit vettem az Trophy után volt kötve GYÁRILAG!Tehát a vonószerkezet meg a hátsó lámpa MZ.
Hétvégén megyek Kecskermétre a börzére és reménykedem hogy valami jót találok.
de előre is köszönöm a segítséged.
Üdv! Ha addig nem találsz segitö fejet az én szerkezetemet, ami T1-en van és KPM vizsgás novemberben másolhatod .Akkor leszek otthon Szolnok mellett.A napsüssön rád ha fázol.Sanko
Üdvözlet! Tudnátok nekem segíteni abban, hogyan kell 6V-os Mz-hez (Trophy 250/2) Mz oldalkocsit elektromosan bekötni? Előre is köszönöm: Sanyi
szasztok.Motorkulihoz keresek Pancsihoz való vonószerkezetet, és hátsó lámpát.
szia!nekem van oldalkocsihoz kerekem.Ha még aktuális akkor az alábbi mailcímen érdeklődj.motorsokk@citromail.hu
JA!! A Használt auto.hu-n leledzik
Leírás: Eladó a képen látható motorkuli utánfutó. Papírokkal, forgalomba helyezhető! Hiánytalan állapotban. Vonószerkezete, hátsólámpája, kulcscímkéje utáng... Tel.: (+36) 20/9293936, e-mail: megmutat (Kód: 2292405)
Kedves motor és rockzene mániás!!!
A PILISI MOTOROS EGYESÜLET meghív téged az V. PILISI GERJEDELEM nevű rendezvényére, amit PILISIEN a 4-sz. főút 43-km közelében a GERJE patak forrásvidékén rendez 2008. augusztus 15-17 között.
GYERE EL, NEM FOGSZ CSALÓDNI!!!
A rendezvényen az alábbi lehetőségeket biztosítjuk:
• sátrazási lehetőség tóparton
• tiszta mobilwc
• zuhanykabinok
• 24 órás mentős felügyelet és őrszolgálat
• Vetélkedők motorosoknak, gyalogosoknak
• MELLSZÉPSÉG és VIZESPÓLÓ VERSENY nyereményekkel
• íjász bemutató, tűz show
• sétahelikopterezési lehetőség
• autózúzó verseny
• esténként LESZBI SHOW a nagyszínpadon
Szombat du. 15-kor MOTOROS FELVONULÁS PILIS területén (kb.10 km)
Motoros kirakodóvásár, tetováló és body piercing sátor
4 koncert esténként
PÉNTEK.: LAZULALÁNC, BEATRICE, AURÓRA, ROCK N'ROCKCATS
SZOMBAT.: PARTYZÁN, KORMORÁN, P-MOBIL, ZORALL.
400 m2 sörsátorban, 24 órában folyik a hideg SÖR, üdítő és készülnek az ízletes ételek!
A BELÉPŐ 3000 HUF a rendezvény teljes idejére. Napi jegy NINCS!!!
QUAD a rendezvényre nem jöhet be!!!
Minden 100. belépő 1 üveg bort kap ajándékba, az érkezőket 1 kupica pilisi pálinkával kínálják hostesseink.
Ne feledd az út augusztus 15.-én a PILISI GERJEDELEMRE vezet ...
hello
mz kerék nincs valakinek olcsón eladó
1 db kellene oldalkocsihoz
üdv
keresek kuli Lámpát és bal oldali feliratot.
Jawa oldalkocsi kerék 3ezer-ért eladó.
kecskeméten van
06702912829
Szia!
Köszönöm az infót,felhívom.
KÖSZÖNÖM! RAT.
Keress szilentkészítőt, pl. Kispesten is van egy, pl. váltóbowdenszilenteket, futóműveket javít. Pákozd u 12-14
Tel .: 2824700
Helló Szumó!
Én már kerestem elég sok üzletben,de még senki nem tudott olyat adni.
A Walker-töl is kaptam lada szilenteket,de az a baj vele,hogy nagyon lágy,és megtudtam azt is hogy 800-.as anyagsürüségü gumi kell hozzá.
Na ilyen a földön nincs.
Persze hogy megyek Pilisre,és Vacsra.
Most patkányositom a VESPÁT.
Halihó RAT
szia Rat!szilenttet?Menj be egy autósboltba,és add oda az eladónak a mintát,vagy mérd meg és ott adnak neked olyat amilyet csak akarsz!:)
Minden rendben?Pilis?Pusztavacs bejátszik?
Sziasztok!
Ki tudja,hogy hol lehet MZ oldalkocsihoz szilentblokk garnitúrát kapni????
Köszi,RAT
A zár alapban hagyományos, még asszem a babetta kormányzárja is ilyen, de a végére egy tollszerűség van téve ami beakad a háttámlán lévő lemez vágatába. Ilyet szerintem baromi nehéz szerezni, egyetértek, hogy más megoldás kell. A plexi nekem is saját, polikarbonátból vágattam saját ízlés szerint.
Plexit tudsz csinálni, az enyémen is haázilag készített volt.
Szerintem a legegyszerűbb megoldás a háttámla rögzítésér egy zárható kilincs, vagy egyszerű öltözőszekrény-zár...
Bontott Motoralkatrészek,keleti tipusokhoz is!:http://www.szumo.sokoldal.hu
Velorex 562-es oldalkocsi háttámla zárása gyárilag hogyan van megoldva? Ha valaki tudna róla képet, nagyon megköszönném, nekem csak egy lyuk van a helyén kb. 5 cm.átmérővel. Még mindig keresek hozzá plexit is.
Igen, ez is megvolt,de lehet hogy megint megpróbálom. Köszi.
festés előtt érdemes telibe füllerezni az egész csónakot.ez egy felületkitöltő szórókitt.Ami egyben a festék jobb tapadását is biztosítja,és itt még tudsz korigálni az esetleges hibákon. Az első 1-2 réteget vékonyan ködöld rá ez álltalkissebb az eséj hogy szétugorjon. utánna lehet vastagon fújni.a szórókit ára töredéke a festéknek.Így érdemesebb ez az utat választani
Sok sikert. üdv Satyak
Igen ez így van.Üvegszálaztam,csiszoltam,stb.,de nem lett szép.A festés porózus és narancsos lett.
Mivel üvegszálas a csónak, és valószínű itt ott csiszolni is kell, ahol előjön a gyári alapozó, vagy a saját anyag... és ez azonnal összerántja a ráfújt akrilt, nem kicsit macerás a dolog. Csiszolás, glettelés után telibe kell szórógittelni a javításokat , vagy jön a meglepi.Feloldja,megmarja ami alatta van, és ráncos lesz, mint álat. Én szakemberre bíznám, aki tudja, mibe nyúl. Én a magamét anno megcsináltam, de nem volt egyszerű.
Sziasztok!Itt öt napja nincs problémája senkinek?Az jó,remélem mindenki gurul!A nap süssön rátok(ha fáztok)üdv Sanko
Sziasztok. Keresek valakit aki lefújná az oldalkocsimat Budapesten.Semmi extra,sima velorex.Garázs fújás is jó lenne.
Halihó!
Már el vitték az egész motort oldalkocsistol.
Amúgy az üvegszálas volt kb 1985 böl.
Ha az a régebbi fajta lett volna nem adtam volna el,de igy jó helyre került mert restaurálják.
Szia RATBIKE
Nem írtad hogy mejik tipusu az oldalkocsi,a lekerekitett a60-70-es évekbol,vagy a szogletes a 634-esre valo? Ha még esetleg megvan érdekelne.Koszi Péter.
Kész van az oldalkocsis Jawánk.Link:http://www.youtube.com/watch?v=JG5wzHIHpZo
Jó kérdés ,csak halványan dereng vmi 12x3,00 de meg kell néznem mihelyt hazaérek.Megköszönném ha vki irna egy pontos kuli gumiméretet,szerintem azonos volt mindegyiken,vagy tévedek?A lényeg ,hogy a jövő héten megveszem.Üdv Sankó
Hali!
Én elvikleg Kőbölkutra megyek,de nemtudom hogy lesz e valami belölle mert még egy pár ember variál.
Én vasárnap adtam el az oldalkocsis jáwát de sajnáltam is rendessen.
Vissza vettem az oldalas trophy-t mert egy családba egy oldalkocsis motor kell!!
Dabason mindenféle gumit meg tudnak szerezni,és ki is postázzák!!!
4x300-as 2650ft
Neked mekkora kell?
Halihó
Rat!Én szintén a felvidékre megyek ,Kassára vasárnap hajnalban a tmiklósi buliról(hál'istennek a nej vezet)Az oldalkocsisom elgurult új gazdival másfél hónapja.Fáj a szivem utána de mit csináljunk?Az élet nem habostorta!Majd lesz másik ha lesz rá lé! üdv Sanko
hali
Neked oldalkocsis mocid van?
Mehetünk inni de majd kb a jövő hétvégém szabad mert most hétvégén szlovákiába megyek katonai cuccokért.
Pénteken ballagásra megyek,és szombaton indulok.
Hali
Összesen: 40 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|