Csepel - új hozzászólás Összesen: 39 oldal
Mit értesz ez alat? Teljesen ugyanaz?
A blokk belseje csereszabatos,ha ez segít valamit!?
Üdv.
Nem is kerestem rá az az igazság:)
De most hogy mondod megnézem!
Csak gondoltam megkérdezem mivel én ugytudom hogy motorikusan majdnem hogy meggegyezik a két gép.
És ugygondoltam hogy csapágyka szimmeringek mérete előgyujtás stb... értékek ugyanazok lehetnek....
Részben. Mért nem töltöd le a Csepelét?
Szevasztok!
Az egyik ismerősem nemrégiben vett egy 125- ös csepelt restaurálás céljából!
Nekem van egy Danuvia könyvem. Megtudjátok mondani hogy nagyjábol hasonló e a két típus? vagy nagy külümbségek vannak?
Egyszóval használható a Danuvia könyva a cspel géphez vagy sem?
Sziasztok!
kérdés: az első és hátsó kerékbe ugyanolyan méretű csapágyak kellenek?
Megoldom valahogy nem lesz gyenge a 220-as ,van egy 380-as nagy 600 kerekekel közel 30éve azzal reszelgetek.Most éppen 220-as kell.
Bakker Andor, 220-as az gyönge lesz. Én önjáró fűrészgépre is szívesen elcserélném a Csepelemet. Fűrészesnek akarok állni, ennek a mesterségnek van jövője.
Eeejjjj, hát nem igazán bíztató... :-( Na, mindegy, egy képet azért küldjél róla, bár valszeg nem lesz belőle üzlet. Cím: niggerroma@citromail.hu, vagy szabot65@citromail.hu
D csepel elcserélhető komplett 220-as szalagfűrészre.
A Star jó állapotú,szereztem hozzá jópár eredeti cuccot(óra,rendszámtartó,burkolatszorító csavarok,lábtartógumik,tanksapi stb)
Cseréltem kondit, gyújtótekercset,megszaggatót.Nincs szétbarmolva,egy idősebb úré volt...
A festése szép,bár nem eredeti...Schwalbe kék és szürke.
A berúgó tengely sajna törött,de napokban kapok egyet.Mivel szét kellett szedni a cseréhez a blokkot,megláttam a belselyét is.Szép,nincs széthajtva,új csapágyak,szimmeringek.Kuplunk,fogaskerekek szépek.
Add meg a mailod,és készítek képeket.
sorszám: 1788 (108403)
( előzmény: Kalányos Wendel, 2009-02-20 23:16:58)
Milyen állapotban van az a Star? Fényképet lehet róla kapni?
Milyen állapotban van az a Star? Fényképet lehet róla kapni?
Módosítanám a hirdetésem...tehát:
125-ös Csepelt keresek(forgalmi és blokk nem kell hozzá)
Adnék cserébe egy 1968-as Simson Start)
Sziasztok!
Keresek kis pénzért:
-100/48 vagy 125/49 vagy 125/50 vázat.Elsővilla nem kell.Forgalmi nem kell!!!
-Csepel 100 v 125 kerekeket(1 párat,komplett fékkel,fedéllel,tengellyel,használható állapotban!!!)
-125/49 vagy 125/50 vagy 125 T tankot,festés nem lényeg,csak ne legyen elrohadva,horpadva.
thotpeti@gmail.com
70/511-00-04
szia nekem van csepel kiskönyvenm utána nézek
Sziasztok!!
A d csepel szerszámkészlete mennyiben egyezett meg a danúviáéval?Vagy ugyanz volt???
Aki tud segíteni légyszi írjon!!
Köszi
Amúgy köszi a tippeket, akkor veszek bele p20as karbit,talán kipufogótis úgyis megyek börzére:)
Széplett nagyon!:D
Szépmotor lesz belőle(kacsintós smiley)
Szépnek tűnik a festés.Összeszerelve még szebb lesz.Majd mutass arról is képeket.
Üdv.
Kedves Csepeles Kollégák!
Nagy örömömre szolgál hogy ma kész lett a festés.
Nézzétek meg a linkeket, és írjatok véleményt:)
http://kepfeltoltes.hu/view/090124/DSCF0004_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090124/DSCF0005_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090124/DSCF0006_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090124/DSCF0010_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090124/DSCF0013_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090124/DSCF0017_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Eladó Csepel25 gyújtás+lendkerék jó állapotban,hiánytalanul.Ára 5000ft. Érd.:motorsokk@citromail.hu
Tel:06307101501
Vagy tegyél bele egy White Danuvia blokkot! Nekem Pl. van egy eladó, csak épp nem adom olcsón (határozottan nem olcsón)! Meg van egy érdekes Csepel hengerem, aminek nagyobbak a felömlői, nagyobb a szívásidő, és osztott a kipufogóablak, csak bordatörött!
tegyél a kis csepelre p20 karbit megy mint a magyarökör! meg tegyél rá másik kipufogót
nem kell reszelgetni a hengert semmit
semmiképp nem fér bele a blokk hossza a két kipufogó stb a henger meg méreteiben meg sem közelítik egymást!de te tudod
Nem vagyok benne biztos,hogy a 125-ös henger illeszkedik a 250-es blokkba!Azt meg le is merem fogadni,hogy a 250-es blokk bele sem fér a 125-ös vázába!Egy esetleges balesetnél(aminek te vagy az okozója) pedig ha kiderül a gányolásod,azt hiszem igencsak megszívnád!Inkább vegyél egy Pannóniát!
üdv.
Sziasztok!
Szerintetek belefér egy normál 125 ös csepelbe egy 250 es blokk?
Mennyire büntethetnek meg ha picit kicserélném a blokkot, de 125 ös henger az maradna?
Sztem azz a 4 sebesség eléggé vonzó:D
Üdv: Kálmán
Hétvégén tudom küldeni a képeket
Szia Alemar!
Hát az nekem elég messze van, de azért a képeket megnézném.E-mail címem:vfts37@freemail.hu
Köszi előre is!!
csepzon
Kedves Csepzon!
Az én csepelemet Fehérvár alatt Úrhidán krómoztattam le!
37e ft-volt ugy emlékszem.
Ott szépen dolgoznak de nem valami filléres dolog.
Ha érdekel tudok képeket mutatni a krómozásról.
Sajnos Heves megyében nem vagyok járatos.
Üdv
Sziasztok!
Csak érdeklődnék h otthon van valaki krómozásban vagy krómoztatásban?milyen összegekről beszélnek egy csepel ujrakrómoztatásánál kb?És tudtok esetleg vkit ajánlani Heves megye környékén.Kinek mik a tapasztalatai e téren?
Üdv!
Eladó egy 1957-es D csepel.
sziasztok lenne egy 54 es évjáratú csepelem neki áltam a felújításnak a vázzal elvileg végeztem is arany fekete szinű a blokja még darabokban van ugy döntöttem eladom mert nincs rá elég időm hogy be fejezzem :( igy akit esetleg érdekel 80 ezer ft ért lehet vinni
Szloboda Tamás /öskü/ 0630/9123082 éjjel nappal elérhető ! e mail:szloboda17@freemail.hu kérésre képet küldök !! remélem fel kelltettem valaki figyelmét !
Sziasztok!
Alemar köszi az infót.Még abban tudtok segíteni nekem hogy nem lenne vkinek gyári szerszámkészlete csepelhez, a tokjával 1ütt?
Üdv
de postai utánvétellel is szállít. :D Jó cimborám
Eladó csepelhez a következőek:
1 db. gyári,fekete tanksapka
2 db. tankmatrica (nem gyári)
1 db. kulcs a gyári kulcskészletből(kuplungdeknihez való)
1 db. fénymásolt alkatrészkatalógus
1 db. gyári bakelit "csúszka" az első villába
Ára együtt 5.000 ft.
Érd.:06-30/357-4618
vagy a dcsepel@gmail.com címen.
Kedves csepzon!
Én tudod egy embert Békés-ben.
Én is tőle szereztem az új küllőimet!
Csatári Sándor az úr neve!
Tel.:66/416-463 vagy 30/402-58-63
Én egy börzén találkoztam vele oda hozta a küllőket és vettem tőle 1 névjegykártyát onnan tudom a tel-számát
Üdv
Sziasztok!!
D csepel küllőkre lenne szügségem.Vadonás újakra.Tudtok nekem segíteni?Vagy esetleg tudjátok azt h vminek a küllőmérete megegyezik e a Csepzonéval?Egy telefonszám sokat segítene.Átakarom fűfni az egészet és nem akarom rozsdás kotványokkal.Köszi előre is a segítséget.
Üdv!!
Csepeles élményekben gazdag Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
Rendben, köszi! Akkor énis Isolatort fogok venni, mert valami ezeréves brisk gyertya van benne...(:
Nekem anno Isolator volt benne a gyári gyertyanyílással.Mikor ment akkor nem volt vele baj.(zárlatos volt a gyujtótekercs,azért írtam azt,hogy mikor ment)
Szerintem szedd szét a karbit is, és tisztogasd meg.A légszűrőt is átmoshatod egy kis benyával, csak utána ne felejtsd el visszolajozni egy picit!
Üdv.
Egy hete nem akarja felvenni a fordulatot a motor, mi lehet ennek az oka? Meg nagyon füstöl... Amúgy milyen gyertyát tudnátok bele nekem ajánlani és mekkora gyertyanyílással?
Üdv
vadi új 125 csepel hengerfej eladó 3000 ft
Sikerült, megvannak az új papírjai:))
Amúgy hány darab rendezett papiros normál rendszámos csepel lehet az oszágban/világon?
CSEPEL 125 T ezüsttankos,BC váz és blokkszámmal,kb 80 %kompletten,De szétszerelve,a blokk egyben + 2db D csepel kb 50 ,60 %os teljességgel (sok jó álltalában hiányzó váz alkatrésszel)alkatrésznek vagy épitésre +1 CSEPEL szürkeforgalmi együtt 139 e Értelmes csere beszámitás lehetséges más veteránmotorra 30 912 99 16
125 csepel vadi új hengerfej eladó! 5000 ft 250 csepel fékfedelek eladók! 6000 ft a pár ugyanitt sok sok pancsicucc eladó
http://www.fabory.com/?ch=HUN
Szerintem bármelyik esztergályos csinál neked pár forintért!Szerintem csináltass vagy 2-3-at,hátha úgy könnyebben belemegy!Egyébként szerintem egy esztergályosnak ez nem okozhat gondot!
Üdv.
Sikerült lefúrni a csavart, már csak azz a kérdés, hogy honnan tudnék szerezni 17 es balmenetes anyát?:(
Összesen: 39 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|