:: Szavazás ::
Hogyan védekezel a magas benzinárakkal szemben?
|
|
- Fórumok -
Csepel - új hozzászólás Összesen: 39 oldal
Igen. Illetve nem a mai formájában ismerték. Volt matt, pl. katonaiban, meg egy 20 éves jószág is ügyesen elmattult abban a korban. :-)
ja, és mennyiért?
sorszám: 1098 (75415)
( előzmény: peci sufnija, 2007-05-15 15:00:54)
Ha már itt tartunk:) nő rá a kereslet. Nekem is kéne egy hátsó kerék, egy komplett. srácok írjátok meg légyszi ha van eladó!
Mármint melyik festéket? A mattra gondolsz?
sorszám: 1096 (75393)
( előzmény: Kalányos Wendel, 2007-05-14 22:16:06)
Akkor ezt a föstéket még nem is ismerték.
Ja, ezt már mondtam. :-)
sorszám: 1094 (75370)
( előzmény: Kalányos Wendel, 2007-05-14 22:10:27)
Nem félreértettetek nekem küllőző kellene de van több hátsókerekem is, de a sárvédőt üti akkora benne a 8-as azért kerestem küllőzőt.
Üdv! Nekem is volna csepel kerekem! Első-hátsó!
Szia. Hol van a kerék helyileg, és mennyi az ára? Ha tudsz segíteni hátsó kerék is érdekelne.A freemail címem: laci2005@freemail.hu
Üdv!
Nekem van D-csepihez első kerék.
Nem ismer v.ki egy küllőzőt Esztergom környékén?
Hali!!
Keresek D-csepel 125 höz eladó gyári kipuffogókönyököt + hollandert!
Akinek van, írjon emailt a "szabbensz@citromail.hu" címemre!! Fontos lenne!! Ha nincs messze értemegyek!
Előre is köszönöm!
Ha nem felejtem el,akkor holnapra megnézem neked a könyvet,hogy mit ír.
A csíkozás több verzióban is futott,függően attól is,hogy exportra vagy belföldre ment a gép.
Ezt elég nehézkes lesz kideríteni,de ne kapkodd el,hátha valaki tudja a helyes választ.
Üdv.
Még egy kérdésem lenne. Kosárban kaptam a csepszimet, rengeteg + alkatrésszel. megvan a vázhoz tartozó blokkom is de az oldaldekli nem volt rajta. Kaptam hozzá D-st és csepel-feliratu deklit is de nem tudom melyik jön rá. Tankom is van ezüst és fekete is. A kérdésem az hogy motorszám alapján, vagy valami egyébb blokkon lévő eltérés alapján ki lehet e deríteni hogy T v D csepel volt-e.
Láttam néhány képen, hogy a felnin középen egy ezüst sáv van, más képeken az ezüst sáv és a fekete között piros csík látszik. De vannak képek amelyeken teljesen fekete a felni. Melyik verzió az eredeti? Vagy mindegyik az?
Én matt feketéről eddig nem tudtam.Volt festett felni krómozott küllőkkel(export),és volt festett felni festett küllőkkel.A festett felninél én eddig nem találtam olyan jellegű kitérőt,amely említést tett volna a fényezés mattságáról.Szerintem nem volt matt!
Üdv.
Sziasztok!
Most fényezném a felniket (csepel 125), de nem tudom, hogy eredetileg matt fekete, vagy fényes volt-e. Ha valaki tud segíteni azt nagyon megköszönném.
Egy első és hátsó kerék kellene D-csepelhez.Ha tudtok benne segíteni írjatok.
Mennyi a 2 blokk, hol található helyileg, és milyen állapotban vannak?
Erre szokta egy jó ismerősöm mondani hogy HÁT AZ SOK.... amugy a barom nem igaz hogy nem jön rá a francnak se kell annyiért....
Kérni bármit lehet, de azt láttad-e, hogy bárki akárcsak tüzetesebben megnézte volna-e a 8e-s rozsdaboglyákat? Van, amit már évek óta rendszeresen árulnak a pesti börzén, és a kutyának nem kell annyiért!
Sajnos több okból is rákényszerültem az eladására:-(
Mindenesetre ott van még a P10H-ám:-)
Azt nem adom el soha!!!!!
Üdv.
sorszám: 1075 (74129)
( előzmény: Kalányos Wendel, 2007-04-26 22:22:21)
Ezért nem szabad pesti börzékre járni mert az embernek csak szívfájdalom az egész, mert az tény van minden de olyan árakon hogy az idegroham kerülgeti a vásárlót.
sorszám: 1074 (74030)
( előzmény: Kalányos Wendel, 2007-04-26 22:22:21)
Na ugye! :-( Én megmondtam. Azt is, hogy ne add el!
Igen a tologatós benzincsappal nekem is az volt az észrevételem,hogy mikor zárod/nyitod,akkor finoman ereszt egy kicsit:-)
A minap voltam a csepeli börzén,és a valóság is szembesített azzal,hogy nagyon olcsón adtam el a csepelem:-(
Szutyok,lerobbant,papír nélküli szarokért kértek 70-80 ezreket:-(
Sajnos a kényszer az nagy úr:-(
Üdv.
sorszám: 1072 (73980)
( előzmény: Kalányos Wendel, 2007-04-25 22:37:29)
Ja, és tele a tank, 1:33-as félszinti olajjal kevert benyával, valamint tettem rá digitális (biciklis) km órát. Az SKM egyik vezetőségi tagja, Horváth MIKI esztergált hollandert a benzincsaphoz. Eddig egy nagyon oda nem illő Danajka benyacsap volt rajta, ami hozzáért a sport hengerfej bordájához. Most egy Simson benyacsap van rajta, ami totál tipusidegen, de szép. És nem ver bele a hengerfejbe. Ja, és nem csöpög, mint az előző!!
sorszám: 1071 (73916)
( előzmény: Kalányos Wendel, 2007-04-25 22:30:07)
Most mit mondjak? Berugom, oszt megyek vele. Innen, a fórumról szereztem hozzá hátsó lámpát (igaz, hogy Danajka, de még akkor is jobb, mint a T5-H lámpa), de még nem raktam föl. A kuplung egykicsit csúszik, de majd megekecsülöm. Elsősorban rugó kéne. 8 db új. Van ugyan egy rahedlira való, de mind fáradt. :-( Mit mondjak még?
Aki nem jött volna rá, a SKM Somogy Megyei elnöke vagyok "Indiana Jones" nick néven. Ezt a "Kalányos Wendel" szép roma nevet csak itt használom, mert semmi más nem jutott anno eszembe.
Helosztok!!! Valaki tud eladó csepel motort 13.000ft-ig vagy az alatt.!! Nem lényg hogy menjen!!! Aki tud valamit az írjon az e-mailomra.!!
címem: kriszta033@citromail.hu
Szervusz!
Nekem van vázam ha érdekel meg talán egy első kerék is akad meg hátsó agy talán....ja meg van tanksapkám is :-) a váz az 4 ropi ha érdekel írj mélt: ano_minusz@freemail.hu.
Szevasz!A napokban láttam csepeleket egyben és darabokban vagy 3-4 volt belőlük!Nézd meg az ural.hu apróhirdetései között!
Sziasztok!
Mostanra sikerült felújítanom 1 D-csepel blokkot, de hát motort kéne csinálni belőle.
Keresek egy D-Csepel mkp-t blokk nélkül akár hiányosan is fel lelt vagy restaurált állapotban is.
Minden megoldás érdekel.
Ár:Megegyezés szerint.
E-mailen:pek_gabor@freemail.hu
Hali!!
Keresek D-csepel 125 höz gyári kipuffogókönyököt + hollandert!
Akinek van, írjon emailt a "szabbensz@citromail.hu" címemre!! Fontos lenne!!
Előre is köszönöm!
Postai utánvéttel tudom neked küldeni az alkatrészjegyszéket(1.000 ft+postaköltség)!Illetve van kezelési és használati utasítás(gépkönyv),de ez drágább.
Ha érdekel írj egy mélt a dcsepel@freemail.hu-ra.
Üdv.
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy nincs e valakinek egy jó állapotú 125 ös cspel karburátorja?
Ha valakinek van akkor kérem hívjon vagy írjon emailt!!
emailcímem:choper88@citromail.hu
tel:06 70 336 3172
Helló mindenkinek!
Gyerekkori álmom volt, hogy összerakok egy csepelt. Nos most tudtam szerezni egyet,(125), de a gondom az hogy semmiféle dokumentációm sincs róla. Ha valaki tud ebben segíteni (robbantott rajz, leírások, v bármi egyébb) azt nagyon megköszönném.
joshbono@freemail.hu
Mesélj valamit a vasról:-)
Üdv.
sorszám: 1061 (73185)
( előzmény: Kalányos Wendel, 2007-04-13 22:42:59)
De jól megállt itt az élet. :-(
Üdv!
Csepelhez: ahhoz jó a pannónia fékkar is, ugyanis dettó ugyanaz. A tank oldalán levő gumi az 3000 Huf egy pár utángyártott, nekem van gyári de az elég töredezett. Egyébként van gyári új gyűrűm meg új dugattyúm is ha ez érdekel.
Pannónia: a blokknak tényleg a száma kéne, meg hogy miféle henger van rajta, a szögletes vagy az a gömbölyített. Az első szám jelöli az évet, a per után a hónapot a többi négy pedig hogy abban a hónapban hanyadikként gördült le a sorról.
Krómozás:
Pécs Edison Út 7
0672314574 ide postán kell elküldeni a cuccokat, és használt csühögőket érdemes krómoztatni mert az tudtommal máshol nem vállalnak. Az ára kb 4000 Huf/dob.
Táborfalva
Zwad György munkafelvevő vagy mi a túró
06702939512
itt viszont baromi minőségi munkát végeznek és egész olcsón, minden mást ajánlom hogy ide küldd!
Ja, van némi jelentősége. Jó lenne tudni, hogy milyen Pancserák blokkról is van szó. A motorszmám árulkodik.
hal mindenki. van egy 125-ös t csepelem. szeretném felújítani. sajna sok apróság hiányzik róla. első fékker első lámpa tank oldalán lévő gumi. meg ilyenek ha valakinek vannak eladő alkatrészei akkor írjon a wolfattila@mailbox.hu-ra. zala megyéből éredekelne főleg, de vas és somogy is belefér. elére is köszönöm mindenkinek. ja érdekelne pannónia hollonder meg kipufogócsonk is sajna nem tudom pontosan milyen fajta blokk. ha egyálltalán van jeletősége. azt nem tudja valaki, hogy hol krómoznak?
van egy 125/49-es kerekem komplett jó állapotban.
És ha már nagyon feszegetjük a témát, (bár továbbra sem a blokkház) a Danajkának csepp alakú hengere van, egy régebbi tele, és egy újabb fajta vágott bordázattal, a hf. is nagyobb bordás, szintén csepp alakkal, és hátulról ferdén megy bele a gyertya, valamint a főtengely is telisonkás. A henger kipu csonkján is nagyobb a menet a DV-nél.
sorszám: 1055 (71599)
( előzmény: Kalányos Wendel, 2007-03-19 21:59:17)
Pontosan. Meg a gyújtás. A Danajkában van töltőtekercs (azért van 3 lik a drótok kivezetésének), meg azon már GV 1-es (vagy 3-as? Állandóan keverem a Pannóniával) lendkereke van, és nem Bosch. De ez már nem is a blokk kérdése, de hüle vagyok. :-)De ha már a komplett blokknál tartunk, akkor ugyi a Csepelen eleinte Bing karbi volt, később lett a 18 mm-es, és azon még aluminiumból volt a súberfedél, nem műanyagból.
A danuvia blokknak a felömlői nagyobbak, van olajozó furat a csapágyhoz, 3 gyújtáskivezető lyuk, kuplungállító csonk alakja.
Mi a külömbség a danuvia és a csepel blokkház közt?
Szükségem lenne egy új, szám nélküli, üres 125-ös Csepel blokkra. Kp-ét, vagy egy új, szám nélküli üres Danuvia blokkot (új deknikkel), vagy bármilyen motoralkatrészt adnék cserébe. Bármilyen megoldás érdekel. Elérhetőség: csepelfan@freemail.hu vagy a 70/293-6922.
Hello!
Lenne egy eladó komplett, működőképes danuviablokkom! Akit érdekel kérem írjon a :tothimate@freemail.hu e-mailcímre!
Üdv: Máté
Összesen: 39 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|