Pannónia - új hozzászólás Összesen: 130 oldal
sziasztok.a P10 lámpa kilométerora megegyezik a P20 val?
Szám nélküli üres blokkház 68 utáni egyhengeres típusokhoz eladó.Ára:10000.-ft Érdeklődni a 06202585597-es telefonszámon lehet.
Üdv! 1968-as P10H alkatrészek eladók! A blokk üzemképes, a krómozott részek rozsdásak. Hátsó kerék a hátsó fék és a km óra hiányzik a többi része megvan. A motor bp-en a XVII.-ker.-ben van. Ha valami érdekel hívj fel és válaszolok.
30/3333-618
Sziasztok,63-as T-1hez vennék pöcslámpa burát.Ha valakinek van eladó reélis áron szoljon. Köszi.
Nem cserélted fel véletlenül a vezetékeket? (töltőtekercs-világítótekercs kivezetésén)
Sokat javíthat a világításon, ha adsz az izzónak testet a vázról (pl kürt konzolja), és nem csak a villahídról.
sorszám: 6061 (109715)
( előzmény: szekeresroland, 2009-03-16 20:38:42)
Az Etz dugattyú nem a legjobb, mert a szoknyája fhp-n belenyit a kipuff csatornába. Na, meg nehezebb mint a gyári.
Ettől függetlenül én használtam gyári ETZ dugattyút, jó cucc volt, járatás nélkül sem ragadt! :)
http://www.borsmagnet.hu/
A honlapon van cím, telefonszám.
Az indexes Pannonia fórumon ajánlották. Felhívtam őket néhány hete, azt mondták 1000 Ft. Sajnos az enyémet még nem tudtam elvinni.
sorszám: 6059 (109685)
( előzmény: Farkas Gábor, 2009-03-19 16:30:14)
Szevasz! Engem is érdekelne ez a delejeztetés, én itt Kecskeméten nem tudok ilyen helyet ahol ezt megcsinálnák nekem. Ha tudsz egy ilyen címet, közkinccsé tehetnéd. Gábor
szia.megkaptam a képet.a plexi érdekelne.lehetne alkudni belöle?elsölámpát nem tudnál kompletten km orával,burkolattal?vagy irányjelzöt elöre,hátra?
Vérző szívvel megválnék szeretett pancsimtól. Nagyobb motor vásárlása miatt. Az ár irányár.
http://hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/21195/pannonia-egyeb
Én arra tippelek, hogy a lendkerékmágnest kellene delejeztetni. Itt Pesten kb. 1000Ft.
sorszám: 6054 (109578)
( előzmény: szekeresroland, 2009-03-16 20:38:42)
Sziasztok!
VAn egy T5H Pancsim. Kicsit rosszalkodik a világítása, nem igazán tudom mit kezdjek vele. Valahogy nincs fényereje a lámpának, ha pörgetem a motorját akkor sem. Gyakorlatilag csak nappali motor lett belőle. Van valakinek tapasztalata 12-voltosra való átalakítás kapcsán? Esetleg van olyan akinek megoldás kapcsán lenne ötlete? Még egy apró adalék, hogy a motor oldalkocsis, tehát az is fogyaszt. Segítségeteket előre is köszönöm. Üdv: Roland
P10 alkatrészek eladok.akit érde3kel valami kérdezzen irjon
P20 hoz keresek elsö lámpát kompletten km orával,szélfogoval,kompletten ahogy van.elsö és hátso irányjelzöt is.akinek van,irjon árat is hozzá.
Köszi szépen . Ezt hallottam énis ,meg azt is hogy szeret megszorulni . Mert az etz dugó sem német már régen.
Szia!
Én úgy tudom hogy a 250-es ETZ dugója és gyűrűi jó bele.
Hali!
Akkor hiába irtam én is mailt, a tel. számod megirnád?
Egyenlőre nem,mert rossz az e-mailem.
szia.képet tudnál küldeni a cimemre?mezrobert@freemail.hu
Plexi ötezer,lámpadísz kettőezerötszáz,a pár.
szia.mennyi lenne az ára?
Szia.Plexim,és lámpadíszem van.
szia.Van akkugumi,ha kell,e-mailbe jelezd.
Szia.Van gumi,2500ft.Ha kell e-mail-be jelezd.
Srácok ! Egyhengeres pannoniához honnan és milyen dugót , gyűrűt lehet használni ? Kösz szépen , mindenkinek .
P20 hoz keresek vázat forgalmit.aki tud segitsen.
Üdv!
Van egy eladó P21es Pannonia, 1974es évjáratu. Teljes felújításon esett át, Japán dugattyú, zöld forgalmi, élő tulajdonos, azonnal átírható. Kívánságra veterán vagy műszaki vizsga lehett. 840e Ft. Elérhetőségeket és képeket emailben küldök.
sziasztok.
T-1es km órát szeretnék felújítani,a mutatot, hogyan lehet leszerelni? Köszi.
Szevasz!
Árultál régebben aksi leszoritó gumit, kérdezném, hogy van-e még és miaz ára?
P20 hoz keresek elsö lámpát kompletten km orával szélfogoval.irjál árat.
P10 elsö lengéscsillapito elsökerék fék,hajtokar stb elado.bármi érdekel küldök rola képet.
p10 hez alkatrészeim vannak eladok.2 motorblokk,karburátorok válto,kuplung stb.p10 motoru kerti traktor.
attol függ mennyi lenne az ára
Van egy eladó pannónia blokkom valószínű T5. Kerti traktorba volt beépítve, jobb oldali dekni hiányzik üzemképes állapotban van. Karburátor levegőszűró is rajta van. Komoly érdeklődés esetén emailben küldök képet. A legjobb ajánlatért vihető.
p20 hoz keresek vázat forgalmit.aki tud irjon.
Köszi az információt!
Lehet hogy élek majd a lehetőséggel ,de még várom egy ismerős jelentkezését ez ügyben. De ha ez nem jön össze akkor majd jelentkezem. Köszi mégegyzser!
Köszi de nem nyugtattál meg egésszen.
Még annyit az elöbbihöz,hogy az 1és2.sebességet recsegőssen veszi.
Helotok.
Pancsi T5- hideg motornál üresbe járatom
egy kis idő elteltével elkezd a hajtás megindulni,mintha sebességbe tettem volna.Kérdésem az olaj nem megfelelő, vagy más a bibi?
Üdv Mindenkinek!
Ezúton szeretném megköszönni mindazok segítségét, akik a fórumon kérésemre próbáltak képbe helyezni a P10H-val kapcsolatosan!!! Külön köszönetet mondanék Fóti Gyulának a közvetlen, baráti stílusáért és részletes mindenre kiterjedő felvilágosításáért, amit személyesen, gyakorlatban szemléltetve biztosított számomra. Jó tudni, hogy vannak még kis HAZÁNKBAN ilyen segítőkész, és összetartó erővel bíró emberek! KÖSZÖNÖM!!!
Ha nem találsz Zalában delejezőt,akkor küldök neked delejezett mágnest.Nekem is nemrégiben kellett csináltatnom,és van plusszom belőle.Az utobbi ídőben már csak frissen delejezett forgórésszel rakok össze blokkot.Nagyon sokat számít a gyújtás és a világítás erősségében.
Kösz neked is!
Mégegy kérdésem lenne, amit elfelejtettem feltenni: Tud valaki Vas, vagy Zala megye környékén olyan helyet ahol delejeztetni tudom a lendkerékmágnest? MInden jót!
Köszi az információt!
Esztergáltatok újakat azt hiszem.
Minden jót!
Nem lökésgátló olaj kell a teleszkópba. Sima motorolaj. A perselyek bronzból készülnek, és gyári méret nincs. Egyedileg kell gyártani a szár, vezetőcső együtteshez. A felső persely a száron "lazán", de a vezetőcsőben szorosan illesztett. Az alsó perselyek a vezetőcsőben "lazán", és a száron szorosan illeszetttek.
Összesen: 130 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|