:: Szavazás ::
Hogyan védekezel a magas benzinárakkal szemben?
|
|
- Fórumok -
Pannónia - új hozzászólás Összesen: 130 oldal
Helló pannóniások!
Eladóvá váltak pannónia t5h alkatrészek, amik felújításból visszamaradtak!
lámpafej, komplett, csak óra nincs
váz teleszkópokkal kiflivel, kitámasztóval
kipufógók könyökkel 1 hollanderrel
sárvédő első hátsó lámpával
kerekek dobfékkel első hátsó
komplett blokk karbival(zöld)
benzintank sapkával
kormány gázkarral
oldaldobozok
lánctakaró blokk felőli és hátsó félkör
0620 2084310
tozser02@hotmail.com
bármilyen kérdésre szívesen válaszolok.
máshol is hirdetem.
csere érdekelne krauzer oldaldoboztartóra első hátsó, vagy karosszériamunkára, de bármit meghallgatok.
Köszönöm!
sorszám: 6465 (130559)
( előzmény: Fejes Attila, 2011-11-22 18:25:47)
Szia, keresd Fóti Gyulát.A pannónia MGTSZ honlapján.
Üdv mindenkinek!
T5 höz keresek sárvédőgumit, karburátor dekni csavart világos színűt, sajnos az enyém félbetört..., gyujtáskulcsot, tankemblémát, esetleg extra gyári felszerelést. '68-as évjáratú a mocim. Illetve első-, hátsó gumi érdekel. Természetesen új.
Köszönöm!
Gyújtó elektronikák, P 20-21 típusokhoz. Részletek és megrendelés a http://jawa.5mp.eu/web.php?a=jawa oldalon.
Eladó veterán járművek:
https://picasaweb.google.com/bezilajos/DropBox?authkey=Gv1sRgCObY9c-K9eiY3AE
Érd: 06-20-589-7710
Állítólag akkor a kivonáskor csak be kellett mutatni a papírokat, tehát elvileg vannak, állapota sok helyen rozsdában rohadó, hiányosság hogy nem gyári a hengere. Kösz.
sorszám: 6460 (129221)
( előzmény: Fejes Attila, 2011-08-03 20:55:16)
Üdv,sok befolyásoló tényező van.Pl: papirozható? milyen állapotú? hiányosságok? 100 ezertöl felfelé, szerintem,állapot függő.
Üdv
Egy 20 éve rozsdásodó, P10H Pannonia oldalkocsival, T5hengerrel kb mennyit érhet? Rendszáma megvan. Csak kérdés, nem hidetés :D
Üdvözletem az Uraknak!
Tranzisztoros gyújtás a P20-21 típusokhoz is, bővebb infó a http://jawa.5mp.eu/web.php?a=jawa oldalon.
Széles utat, jó időt Gyula-bá
De börböl is vághatsz alá.
Szia,börzén tudsz venni eredeti tömitést, többen is árulnak.
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni van egy 1961-es Pannónia Tlf motorom és a karburátor alsó csavarjánál elszakadt,szétment a tömítés,szerintetek mivel lehetne pótolni ami jó és tartós........
A fogaskerék kapcsolókörmeit és a hozzátartozó ablakokat vizsgáld meg a hézagolás is fontos
Helló!
Van pár Pannónia blokkom az ürestől a majdnem teljesig (felújításra, alkatrésznek), illetve talán 5-6db hengerem. Akad még talán sárvédő, első teleszkóp, talán gyújtások is, meg még ki tudja micsoda.
Mennyit érhetnek ezek? Én nem igazán tudok/akarok velük foglalkozni, így ha valaki ad egy korrekt ajánlatot, akkor nem őrzöm tovább, hanem összeszedem a padláson felhalmozott alkatrészek közül a fent említetteket.
A Pekingi olimpiára két magyar fiatalember Treszl Gábor és Magyar Zoltán Pannoniával ment el.
Ennek az útnak a története egy könyvben meg lett írva.
A könyv most pénteken lesz kiadva .
Részletek :
www.pannoniamgtsz.hu
Azt elfeljtettem írni, hogy a régi típusú (több alkatrészes) váltós a motor.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek. Van egy T5-ös 1964-es Pannóniám. Az 1-es sebességet nem veszi be a váltója. Azaz úgy tűnik, hgy beveszi, de amikor ráengedem a kuplungot elkezd kerregni és nincs hajtás. A többi sebességet viszont tulajdonképpen gond nélkül lehet kapcsolni. Szétszedtem a hétvégén a váltót (felülről). A léptetővilla és az egyéb alkatrészek jónak tűnnek, kivéve talán a léptetőtengely mozgatótárcsát, ami az 1-es fokozatnál egy kicsit kopottabbnak tűnik a többi álláshoz képest. Álló motorral, kézzel mozgatva a fogaskerekeket úgy tűnt, hogy minden fokozatba be lehet kapcsolni, a fogaskerekeken nem láttam különösebb kopást. Van valami ötletetetek, esetleg pontosan tudjátok, hogy mi lehet a probléma? Előre is köszönöm a segítséget! Márk
Benzingőzös porfelhőt mindenkinek!Gyári T-5,T12 motorokhoz hengerfejek dugókkal, első és hátsó teleszkópok, sebességváltó automatikák,fogaskerekek,lamellák,
felújított motorblokk /T5/, karburátorok, főtengelyek, első és hátsó felpolírozott fékdobfedelek és sok-sok más Pannónia apróságok eladók! Kapcsolat: nanjozsef@freemail.hu
keress vissza a papir mizériák fórumon!
Érdekel a program, jöhet a bővebb infó. Szívesen lemennék egy P21-el. Üdv:lali65
Ez kevés az átíráshoz.ha nincs szürkeforgalmid, veszett fejsze.Sajna anélkül nagyon nehéz, egy-két jogi kiskapuval lehet megoldani, de akkor többe kerül a leves mint a hús...
Sziasztok.
Vettem egy szép és jó állapotu Danuviát,papirok nélkül csak egy adásvételim van. Abban szeretnék segitséget kérni,hogy-hogy lehetne forgalomba helyezni.Valaki leirná lépésről lépésre.(előre is köszönöm)
Tudom,hogy ez nem Danuvia fórum,de ugy gondolom,hogy a Pannóniások a legtapasztaltabbak ebben a témában...
Üdv ,elkészültek a kipufogóid?
SZiasztok! Tudna nekem segíteni valaki?
1956-os Tlt-hez keresek első fékdobot? Merre tudnám beszerezni???
KÖsz előre is ha valaki leírja.
Nem ismerlek de irigyelek ,összes kipuffogóm krómozonál..........=(
sorszám: 6437 (126487)
( előzmény: Fejes Attila, 2011-02-20 17:12:18)
Üdv mindenkinek!
Ma gurultam a T1-el, jó volt, jöhet a tavasz.
Tisztelt Motoros Barátaim!
Szeretettel meghívlak benneteket a 6. alkalommal megrendezésre kerülő Fekete Holló motoros találkozóra Ráckevére. Időpontja: 2010 május 29. 06 órai kezdettel. Helyszíne: Ráckeve autósmozi.
A rendezvény háromnapos, de külön a veteránosoknak a harmadik nap a lényeg / vasárnap/. A rendezvényen veterán motorok kerülnek kiállításra. Így ha gondolod a te motorod is kiállíthatjuk. 29-i program: 06 órától veterán börze, 14 órától veterán motoros felvonulás Ráckeve és környékén, 14 óra 30 perctől veterán motor szépségverseny. Erre a napra a belépés ingyenes! A fenti programok mellett együttesek lépnek fel, vetélkedők és különböző árusok teszik színesebbé a rendezvényt. Ha érdekel a rendezvény akkor e-mailban pontosabb információkat küldök.
Helló !
A kondenzátorra gondoltál
sorszám: 6434 (126436)
( előzmény: Kalányos Wendel, 2011-02-15 12:53:55)
És tegye ki a lámpafejbe!
Pannónia P12 motorozható állapotban!
+egy komplett TLF szétszedve festeni és krómozni kell+3 váz+1 blok+gumik+egy Csonka féle Stabil motor!Egyben eladó!
+36709446030Örkény,Pest megye
Ok, köszi
Megpróbálom majd átnézni habár már áttártem róla egy 350 Jawara evvel kevesebb az ilyen gond.
sorszám: 6430 (126228)
( előzmény: Fejes Attila, 2011-02-03 19:50:59)
Szia!
Lehet kondi is, gyertya is,gyertyahézagra figyelni kell, mert ha nagy, melegen nehezen indul.
Helló !
Pannoniám (T5H) szokott olyat csinálni hogy menet közben egyszer csak leáll és nagyon nehezen indul. Gyújtásra gondoltam cseréletem is tekercset. Általában meleg időben következik be meg mikor ő akarja. De érdekes módon szikra van.
Haver gépe is szokta ezt csinálni.
Mi lehet a gond?
Észrevételeket előre is köszönöm.
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!
Pancsim festeném ,valaki tudna segiteni mia szinkodja a feketének???
http://www.borsmagnet.hu/
Nekem is ezt ajánlották itt a fórumon, 1500 Ft volt 2 éve, ha jól emlékszem.
Kerem segitsen aki tudja hol leheT
DELEJEZ-est csinaltatni.
Cimek kellenenek.
Veteranos ÜDV.
http://p3k.blog.hu/
Nem tudom, még ezt találtam róla, ez a saját honlapjuk. Ha nincs fent, akkor is van még 19 rész, mert ma ment le az első.
Valahol fent van a neten? Lemaradtam róla.
Ma indult ez a sorozat a Dunán, nem tudom ki hallott már róla, szerintem érdemes lesz megnézni:
http://port.hu/pannonia_3_kereken/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=13806947&i_topic_id=1
Szombat délutánonként adják 5 órakor.
Helló!
Segítséget kérnék: Nem tudom létezik-e egyáltalán, de Pannónia makettet keresek, de eddig nem láttam még sehol sem.
Valamint, ha vki tudna azt a régi, igazi "vagány" motoros szemüveget, azt is szivesen venném. Előre is köszönöm!
A.
táborfalva
de postán is el tudom küldeni
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hol krómoznak tisztességesen, és hogyan számolják az árát?pl egy kerék mennyibe kerülhet?
még egy kérdésem lenne, 1965-ös T5-ös első teleszkópjának a csúszórésze, amiben a rugó van, az krómozva volt, vagy valahogyan máshogy volt felület kezelve?
Előre is köszönöm a segítséget
Yoda
Tisztelt veterán motoros Barátunk !
Ez év nyár végén is megrendezzük a Pilisi futamot, ahol a szezon végén mégegyszer
megjárathatod az “öreg vasat” és összeülhetsz a haverokkal a sörpad mellett, ahol a jókedvés a finom bográcsos ebéd garantált.
Várunk tehát Téged és barátaidat egy hamisítatlan túraversenyre, ahol meghódíthatod a Pilis legmagasabb csúcsát a Dobogókőt is. A jól ismert szabályok szerint vívjuk a csatát egy két kiegészítéssel, amely még szórakoztatóbbá teszi ezt a napot (autós és X kategóriák).
Végül - de nem utolsó sorban - itt dől el a nagy csapatverseny, az
Öreg Motorok Vándorkupa
sorsa is, a 2010-es versenyszezonjának zárásaképpen.
Ne maradj hát otthon, ha itt is lehetsz!
Szeptember 19.én Csobánkán lesz a 6.Old Motors T.T. www.oldmotors.hu
Tisztelettel:
Fóti Gyula
06 20 3 421 373
fotigyula@gmail.com
Összesen: 130 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|