:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
MZ - új hozzászólás Összesen: 982 oldal
Hello
A magyar onnan ismerhető meg, hogy dupla olyan nehéz mint a többi, és egész világos fém színe van. (mint a sima alu lemeznek) Kívül barázdált, mintha frissen esztergálták volna. Esetleg belül enyhén sorjás. Onnan ismered meg, hogy belül bele szokták írni a gyártmányt. (de nem mindíg) Elvileg a szoknyákon belül, (öntve) van a típus jelzése, a tetején (ütve) a mérete, és a beszerelés iránya.
Ha nem találsz típus jelzést akkor szemre kell megállapítani. A jó dugó színe az ötvözés miatt sötétebb, sokkal könnyebb az anyagvastagság mindenhol kevesebb, és az oldala sima. (Nem látszanak rajta az esztergakés nyomai:-))
Kb ennyi, a török cuccokra azt mondják jó. Nekem most valami kimondhatatlan nevű tajvani lesz benne, de még nem tudok mondani róla semmit mert még nem hozták meg.
Üdv Attila
Hi All!
Eloszor is cak azert irok, h bovuljon az mz forum, s lehagyjuk a jawasokat. Masodreszt pedig azert, h kerdezzek: Hamarosan furatom a hengeremet. Ugy olvastam, h a magyar dugo szar. A nemeten kivul mi johet szoba, s honnet ismerem meg, h melyik milyen gyartmany?
Gyozo
Hello
Nekem a szerszámtartós pancsi tank tetszik.
Nem vagyok pannónia szaki, de ha jól emléxem a TLT-n volt olyan.
üdv
attila
Ennyire nem kell komolyan venni. Azert szedtem igy szet, mert ha keresel valami informaciot sok "felesleges" dolgot at kell olvasnod, talan igy atlathatobb. De majd meg akarok kereses menut csinalni.
Szia Maci!
Nem tudom majd a Szombati Börzén megdumáljuk
Üdv:Dawe
Télleg, nem sok ennyi topic egy kicsit? egy-egy gondolatnál télleg filózni kell hova írja az ember... ezt se ide kellett volna, hanem a csevegőbe, nem?
sano
Majd csinalunk egy MZ-átépítés topicot:)
Én egyedi tankot szerettem volna a gépre,de...
jajjj,ez már az átépítés topicba valóóóó
:-))))
Hat nemtom. sztem eg es fold a ketto. De ez egyeni. Meretre kb. ugyan akkora.
És csak Pancsitank jó? Van cseppebb is, ha érdekel.
Hello
És mennyivel nagyobb a pancsi tank?
Érdemes rárakni? Szebb nem lesz tőle (Bocs Peet):-) de ha sokkal (min 4-5 liter) nagyobb én is elgondolkodnék a dolgon.
Üdv Attila
Valahogy igy. Nekem a ket hatso tartofulet le kellett vagni rola mert ugy nem ment ra a vazra. Amugy passzentos. Ami meg hatranya, hogy hosszabb kicsit mint a TZ-e es kevesbe tudod elforditani a kormanyt. Ez egyedul akkor zavaro ha kis helyen akarsz megfordulni mert akkor jon az Y.
Hello!
Fogod es rarakod, semmit nem kell vele csinalni!:)
MZ RULEZ!!!
Nem tudjátok hogy az ETZ250-re a pancsi tank hogy megy rá? (Peet?)
Csak mert akarok rá valami jobb formát!
Üdv:Dawe
Ha mar van Jawa legyen MZ is. ;)
HyGy
Összesen: 982 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|