:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
MZ - új hozzászólás Összesen: 982 oldal
Öngyulladás hány fok körül következik be?Mondjuk egy ts 150 es mz-n de ez ugyis mindegy.
Nézd meg a csap áteresztő képességét.Nekem Ts125 van most néztem pár napja 1perc alatt pontosan 4 deci folyik le (1 literrel a tankban)Meg nézd meg a tűszelepedet lehet kevés folyik át rajta mert lehet simsoné.Vegyél bele 250es mz-be valót és ne engedd az eladónak hogy rábeszéljen a simsonéra.A gyujtás nem lehet hiba mert az nem ilyeneket csinál de azért a gyertyán a hézagot ellenőrizheted.
Heló.Kösd ki a spirált fent az óránál is , ott önts bele egy kis olajat majd körgesd meg a bowddent fúrógéppel kis fordulaton majd megint tegyél bele olajat aztán visszakötheted a helyére a többit majd maga belefojatja.És még valami:Ne legyen nagy törés a spirál elvezetésében,és hátul passzosan illeszkedjenek az összeillő felek(A kihajtó meg a bovdenvég)Mert ha ott is nagy a lötyögés akkor még az is rájátszik a mutató billegésére.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! ETZ hengerfúráshoz, főtengely-felújításhoz, ha tudnátok valakit javasolni Baranya megyében, Pécs közelében, megköszönném.
Köszi, majd lerajzolom magamnak, és megpróbálom megcsinálni:)
Üdv!
Te tudod... akár vizsgamunkának is beillene.
http://download.nold.hu/lehuzo.zip
Fém forgácsolónak tanulok, és azthiszem meg tudnám oldani.Csak foggalmam nincs, hogy hogy nézki:/Ha képet tudnál küldeni, az jólenne.Köszi!
Üdv!
Ha ETZ-d van, ahhoz külön célszerszámot használ a szerviz, a pontos méretek az innen is letölthető szerelési könyvben benne vannak. Ha nincs lehetőséged gyártatni, helyettesíteni tudod a YATO YT-2510 csapágykihúzójával. Ha végképp nem megy, hozd el hozzám, nekem van szerszámom hozzá. Egy dologgal azonban vigyázz: azt szokták javasolni, hogy ferde csavarhúzóval üsd ki belülről - szóval, ezt ne tedd...
Ismét megállt bennem a ketyegő:/Tegnap elakartam menni venni festéket, de nemtudtam, hogy mennyi festéket vegyek:/Hát elég cinkes, de ezvan:)körülbelül mennyi fekete, és mennyi alapozó kell a:Vázra, hátsó lengóvillára, első, hátsósárvédőre,kipufogó tartóra?
Ezen kívül még ha ezek a dolgok is megvannak, még mindig nem működne a ketyegő bennem, mert a kormány csapágyat nemtudom kivenni a helyéről.Kiakarom venni, hogy kipucoljam, és kompresszorral kifujjam.Nézegettem, de én nemtudok semmi féle megoldást...
Előre is köszönöm a válaszokat!
Csáó!
nekem akkor cvsinált ilyet mikor simson tűszelepet adtak a karbiba...;)
ugyhogy lehet neked is kicsi a tűszelep vagy alacsony a benzinszint
Hali!
Átböngésztem az egész oldalt, és nagyon jó!:)Nagyon állatul nézki a neonnal a szimszon:)Majd ha/amikor készlessz a masinám, és lessz elég pénzem, akkor felrakok majd énis az tuti:)remélem majd kapom tőled a HELP-et:P
Üdv!
Én kicseréltem a spirált, és jó.De 40ig még ugrál, de utána szépen beáll.
Kössz a válaszokat ma meg is zsírozom ...
HY mindenki!
Van egy 250es ETZ-m és annyi baja van,hogy nem akar menni 110km/h fölé. csak annyit csinál amikor elérem ezt a sebességet hogy vicsapja az órát 90-re kb. és mintha elmenne a gyújtásom. Én gyertyára gondolok de lehet h más lesz a hunyó!!
ebben kérek segítséget tőletek!
Köszi.
minden egyes fordulatkor hozzáér a spirál a tokjához,ami lefékezi egy pilanatra,aminek hatására megszünik a forgató erő egy pillanatra,és a mutatót a feszitő hajszálrugó visszarántja a kiindulási helyzet felé--cseréld ki a spirált,vagy szüntesd meg a kopási helyeket pl zsirzással...
Olajozdd meg a bovdenjét!
Lenne 1 problémám a ts emen ugrál a km óra mér de ugrál össze vissza tudná valaki a probléma megoldását ? előre is kössz
Öngyulladás hány fok körül következik be?Mondjuk egy ts 150 es mz-n de ez ugyis mindegy.
Van egy eladó generátor forgórészem, ha valakit érdekel írjon!
Ha valakinek lenne eladó fékkar , olajtartállyal, akkor ő is írjon :) Kösszi
bubue@freemail.hu
Hali!!!
Elado egy etz 150-es gép..felujjitott blokkujj dugo csapágy kuplung teljesen cserélve lett meg minden...rendszám nélkül elado vagy simsonra cserélhető!!ÁRA:40.000huf ha érdekel irj csibifmate@freemail.hu cimre vagy hivj a 70/529-5262-es számon
Sziasztok!
A Mofakernél lehet venni 850 pénzért Porlasztó javító szettet. Van valakinek vele tapasztalata? Bele lehet ezt rakni a 22-es karbiba?Illetve van e értelme belerakni(monnyuk én sajnos nem kaptam 120-as főfuvókát, úgyhogy ez volna a megoldás, ha jó...)
Előre is köszönöm!
Széles utat!
Ez jó megoldás ő mégis jobban jártas ebben az árak dologban mivel most generálozott szal ő tud segiteni :)
A blokkmarratás az tényleg nem a legjobb megoldás mert ha egyszer megteszed akkor arra csak 70 es hengert tudsz majd rakni akármi lessz az 50 est meg a 60 ast már nem szal valamit valamiért dolog .
ÜDV .: Charlie
köszönöm a segítséget tudnál esetleg képeket küldeni erről, a címemre? firebladerr@citromail.hu előre is kössz
sorszám: 20292 (76583)
( előzmény: Jawa350speed, 2007-06-01 07:23:02)
MITAS C01 3,50-16 os hátsó crossköpeny eladó! Hibátlan csak épphogy be van járatva 4000Ft ért lehet vinni, újonan 8 fölött van! Ha érdekel emilezz: hagymasib@sysonline.hu vagy hívj: 20/518-57-64
Csáó
Nekem van egy fölösleges féknyergem....
:)
Írj mailt, és megbeszéljük!
bubue@freemail.hu
Urak!
Két kérdésem lenne:
Van valakinek eladó féknyereg ETZre?
Másik:
Ha magas a benzinszint a karbiban fulladhat tőle a gép vagy egyszerűen csak folyat?
Válaszokat előre is köszi?
Hali. Fel lehet rá szerelni, a forgórészt nem kell alakítani. De viszont az állórész alá kell gyártani egy aluminium hézagoló karikát.
Asszem fel fogok ugrani Gabihoz a hétvégén... Nem biztos hogy szeretném maratni a blokkot, ha nincs 2 felömlős 70-es henger akkor lehet marad a 60-as vagy furatjuk a mostanit :)
Lehet már ma :D
Hmm nézd meg ezt: http://www.millioforint.atw.hu/eforum/index.php
Ide tettem fel képeket, de ha kell akkor mélben írj és csinálok hétvégén róla valamit :)
hali azt szeretném kérdezni hogy lehet-e babettagyújtást rakni mz ts 125-re ugy hogy nekem csak gyújtás kell, szval semmi lámpa vagy ilyesmi
Oké akkor visszarakom a kondit!!! még egy kérdés, vagy is 3 : milyen olajat nyojak a benyóba és mennyit(1:40), mert amit most használok az nem keveredik el rendesen, szerintem(VALVOLINE COMPETITION 2T - nagyon jó, de drága, nem kopog a gép ,mint attól a piros gagyi szartól), és ahogy fogy a nafta egyre jobban füstöl a rom, pedig kannába tankolok és összerázom, mint állat, a második kérdés a 7,5 liter az ugye sok... igen, de mééé, (ma teszteltem, M1 130km/h és még ment voóna ;D, de tényleg) , ha túl magas a benzinszint a karbiban attól többet fogyaszt? asszem ma több nem jut eszembe... de kösz:)
Köszy szépen majd holnap meg csinálom de ma nem értem rá. KÖSZY MÉGEGYSZER!!!!!!!!!
szia! 12K (törzskönyv+forgalmi csere) üdv!
Érdeklödnék ha a motort a forgalmiban eltérő színnel fujom le akkor ugye át kell iratni ugye ? Ez mennyibe kerül ? KÖSZÖNÖM VÁLASZOKAT
ÜDV .: Charlie
Az nemjó, hogyha a súbertű legalúlvan.Középen, vagy felülről, az első, vagy második rovátkába legyen.
Az előző tz-m is 150-es volt, 22-es karbival.Abban 115-ös fuvóka volt, és ment.Nem volt semmi baja.De én olyat hallottam, hogy nem egészséges hogyha 150-es hengerre 125-ös hengerfej kerül.Nekem az előzön így volt.Mondjuk főtengely csapágy, és csapágyház az kipurcant.Lehet köze lehetett a hengerfejnek.
üdv!
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem volna, hogy most furattam fel az ETZ-et 150-re, de maradt rajta a régi karbi(22N2-2, 110-es főfuvóka és a súber a legalsó rovátkába),hogy ezzel menni fog e? Most tologattuk(az akksi kicsit szar), de nem akart elindulni. Van rá esély hogy a 22-es karbival menni fog, vagy mindenképpen kell rá a 24-es?
Előre is köszönöm!
Üdv!
Igazán nincsmit:)Azért vagyunk:P
Üdv!
Ezek szerint nincs lebiztosítva? Akkor készítened kell egy alátétet lemezből: a lényeg, hogy hagysz neki egy nyelvet, amit fúróval átfúrsz: ezt a 6db csap egyikére húzod fel, az alátét széleit pedig ráhajlítod a csavarra. Ha pedig lenyalódtak volna a kuplungkosárról a bordák, akkor a balos csavar miatt pont rá kellene szorulnia...
soma69!
itt a számom: 30/587 0664
Hát én most fel tudnék sorolni árakat : 70 es henger 8000 ft
70 es kuplung 6000 ft
70 es re való fötengely 9900ft
blokk marratás 2000 ft + csapágyak bla bla bla . Egyébként nem tudom hogy vannak e extra gépek de vannak hozzáértő emberek akik megcsinálják 4-5 akár 6 felömlösre is .
Ha gond lessz megkeresünk akkor neonnal kapcsolatba :D
ÜDV:Charlie
Sziasztok!
Köszönöm szépen a segítségeteket!
Sikerült megoldani. Levettem a deklit és láttam, hogy apám rossz helyre rakta azt a rugóként szolgáló tányért(berakta, mintha betét lenne), de hál istennek rájöttem. Nekem a golyó a dekniben van. Egy robbantott ábrán néztem és ott úgy volt, meg asszem előtte is ott volt. Lényeg a lényeg, hogy mostmár jó!
Mégegyszer nagyon szépen köszi!!!
jawa, mz, simson, motorok felújítása restaurálása győrben. 70/3339723 ugyanitt bontott jawa 634 es alkatrészek eladók, postai utánvételel is. email vagy telefon!!!
Igen annak fontos szerepe van, den nem szűrő, mert elveszi a megszakítótól az ív húzás lehetőségét (nem engedi szikrázni) ezért nem ég be! Ez igen fontos.
Hivatalosan az állítócsavar és a pálca közé kell tenni a bogyót.Ettől még rakhatod máshová is.
A LED-el kapcsban tudnál küldeni képeket nekem?Előre is köszi!
Üdv!
A két pálca közékell tenni.Volt mikor nem raktam be, és a 2pálca elkezdte darálni egymást.Ha bejjebb tekered a kuplung állító csavart, akkorse jó?(dekninél, van egy kupak.Leveszed azt a kupakot, és egy 13-as csőkúlcsal kilazítod az anyát, és befelé tekered a csavart.)Ha simán be tudod tekerni, akkor az lehetett a baj.Addig kell tekerni, míg nem érzed, hogy kicsit nehezebb.Aztán húzdmeg az anyát, és próbáld ki.
üdv!
Köszi szépen!
Úfy van minden összerakva ahogy leírtad. Nincs még olaj a blokkban. Tegnap este megnézte, hogy beraktam a pálcát és kalapács nyelével próbáltam kicsit benyomni, de meg se mozdul. Ez mi miatt lehet? A deklibe lévő kuplungállítócsavarhoz hozzá se nyúltam.. ezért nem értem. én is robbantott ábra alapján raktam össze.
DE most akkor muszáj lesz újra levenni a bal deknit és megnézni....
Mégegyszer kösz!
CSá, már szétbontottam mennyire gondoltál a gyujtásért/ kompletten: generátor, trafó, feszab, diódahid stb./ Komolytalan ajánlat esetén nem eladó!
gyertyamenetet első megszakadásra nem kell perselyeztetni. Heli coil menetjavító rendszer sokkal megbízhatóbb és jobb. Gyakorlatilag erősebb mint a gyári menet, ezért általában másodjára már nem szakad ki, a leg fakezübb embernél sem :) de ha mégis akkor már tényleg perselyeztetni kell.
Összesen: 982 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|