hu
: Főoldal : : Fórumok : : Feliratkozás a levlistára :
2024. június 25. kedd 
Vilmos

:: Egy kép ::

:: Címlista belépés ::
email:
pass: 

:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?

Imádkozom, hogy tavaszig kitartson (61)

Már a kád is csurig benzinnel (10)

Eladtam az összes MOL részvényemet (2)

Hosszabb nyári túrákat szervezek (4)

Ez hülyeség, most is 5ezerért tankoltam, mint máskor (33)

Ez egy ilyen év, folyton esik (3)

Ideje kivenni a fojtást! (17)


:: Ajánlott böngésző ::

- Copyright -
Szerzői jogok 
 
A http://www.szocimotoros.hu weboldalra történő belépésével Ön elfogadja az alábbi feltételeket (abban az esetben is ha nem regisztrált felhasználója az oldalnak):

- A szocimotoros oldal pontos és hiteles információk közlésére törekszik. Ennek ellenére nem szándékos hibák előfordulhatnak. A szocimotoros oldal készítői semmilyen természetű felelősséget nem vállalnak az Ön elött megjelenő weboldalai pontosságára, tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk vagy más írott anyagok tekintetében.

- A szocimotoros oldal készítői fenntartják a jogot, hogy a weboldalt bármikor módosíthassák, vagy tartalmát megváltoztassák.

- A szocimotoros oldal készítői nem garantálják, hogy az oldalon található szolgáltatásokhoz, információkhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

- A szocimotoros oldal készítői nem vállalnak felelőséget az oldalon harmadik fél által létrehozott, publikált tartalmakért.

- A szocimotoros oldal készítői nem vállalnak felelőséget semmilyen közvetlen, közvetett, vagy esetleges károkért melyek kapcsolatba hozhatók a weboldalon található információk felhasználásával, vagy ezen információk hiányával.

- A szocimotoros.hu weboldal és a rajta található tartalmak Hegedűs Gábor és Borbás Péter szellemi tulajdona.

- A szellemi tulajdon birtokosai fenntartanak minden a weboldal bármely részének vagy egészének, bármely technikával történő másolásával kapcsolatos jogot. A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 1. § (2) bekezdése értelmében a webldal, mint szerzői alkotás törvényes védelmet élvez, 18. § (1) bekezdése értelmében a szerzőknek kizárólagos joga van, hogy a művét többszörözze, illetve a többszörözésre engedélyt adjon.

- A szerkesztők előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap részeinek vagy egészének feldolgozása és értékesítése. Kizárólag magán célú felhasználásra az oldal részét vagy egészét adathordozóra mentheti, vagy kinyomtathatja egy példányban.
 
- A szocimotoros oldal által szervezett rendezvényeken készült képek, videó felvételek, hang anyagok a szocimotoros.hu weboldal tulajdonosainak irásos engedélye nélkül nem használhatók fel semmilyen céllal (kivéve természetesen a magán célú felhasználást)
:: Fórumok ::
Motoros túra (17978)
MZ (49037)
Jawa (27120)
Motorszervíz (2867)
Simson (3406)
Izs (611)
police (1763)
Pannónia (6541)
Dnepr (125)
Ural (61)
Átépítés (910)
Csepel (1960)
Junak (318)

:: Keresés ::
www.motoros.hu