hu
: Főoldal : : Fórumok : : Feliratkozás a levlistára :
2024. április 23. kedd 
Béla

:: Egy kép ::

:: Címlista belépés ::
email:
pass: 

:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?

Imádkozom, hogy tavaszig kitartson (61)

Már a kád is csurig benzinnel (10)

Eladtam az összes MOL részvényemet (2)

Hosszabb nyári túrákat szervezek (4)

Ez hülyeség, most is 5ezerért tankoltam, mint máskor (33)

Ez egy ilyen év, folyton esik (3)

Ideje kivenni a fojtást! (17)


:: Ajánlott böngésző ::

- Cikkek -
Chapter vezetők találkozója
(Buny - 2004-02-23)

Az idei év elején először találkozott a két legnagyobb chapter (Pest, Pécs) vezetése, hogy számot vessenek az előző évben végzett munkáról, és az új esztendő feladatairól informális tárgyalást folytassanak. A pécsieket HyGy, Dávid B.,és Márk képviselte, míg a pestieket FurFarag és jómagam. A találkozó baráti légkörben zajlott, megvitattuk a tavalyi évet, majd az idei év találkozóiról esett néhány szó.

 Előzetes beterjesztésemet az Augusztus 20. körül rendezendő találkozóról HyGy kifogásolta az évi szabadság eltöltése miatt, majd abban maradtunk, hogy a későbbiekben még egyeztetünk a kérdésről. Az első találkozó időpontjában nem tudtunk megállapodni, mivel az észak-dunántúli chapter szervezi, és ebből a régióból képviselő nem érkezett a megbeszélésre. A fehér asztalnál eltöltött idő, mindkét fél számára nagyon fontos információk cseréjével zajlott. Az eszmecsere során szó került a honlapot érintő cikkekről, a fejlődés irányáról. Az országos hálózat kiépítésében egyetértettek a felek, meghatározásra került a keleti országrész felé nyitás, és az ottani pozícióink kiépítése, és hídfőállások létesítése, amely a további terjeszkedést szolgálja, a különböző kis létszámú sejtek részvételével. A találkozó után a felek közösen ünnepelték meg a megállapodást, ezt a jó időnek köszönhetően motorozással egybekötve.

Akkor a fenti általános hírek után, amit annyiszor hallani a rádiókban, tévékben, most álljon itt, hogy valójában mi történt: David B. felkérte Furfaragot, hogy két Czetka motorkerékpárját vigye le Pécsre. Felhívott telefonon Furfarag, én sok hezitálás után, azonnal igent mondtam, és szombaton levittük a két motort, és felhoztunk egyet. Közben valóban volt szó a fentiekről, de annyira nem komolyan, mint azt írtam. Az egyik motort kipróbáltuk, erről és a boldog új tulajdonosról szólnak a képek.

Budapest, 2004-02-10

Buny

:: Fórumok ::
MZ (49031)
Motoros túra (17976)
Jawa (27120)
Motorszervíz (2867)
Simson (3406)
Izs (611)
police (1763)
Pannónia (6541)
Dnepr (125)
Ural (61)
Átépítés (910)
Csepel (1960)
Junak (318)

:: Keresés ::
www.motoros.hu