Pannónia - új hozzászólás Összesen: 130 oldal
Hello,engem érdekelne.Mennyit kérsz érte?
pancsi buzogány dobok hiányosan eladók!Küldök képet ha kell!
hello érdekelne egy pancsi t5 tank betét gumi, meg h kinek van pannoniás felvarrója közepes méretű eladó? árat kérnék köszi
girhiny-gabi@hotmail.com
köszi skacok
Üdv!Eladó egy TLF-T1 pöcslámpa féklámpabúra hiánnyal 7000.-ft tel.:20/2585597
Ezt itt leírni nagyon hosszú lenne.43db krómozott alkatrész van egy Pannónián.A króm alatt van bőven vörösréz és nikkel réteg,és a lehető legrövidebb ídő alatt kész van.Nem kell hónapokat várni.Ha komolyabban érdekel akkor itt elérsz:06 20 3 421 373
P10 üléshez csak szivacs érdekelne, tudja valaki olyat hol árulnak ? Esetleg ez a kárpitos ? Küldd el nekem is a számát kérlek, köszi !
Adj egy email címet és elküldöm a telefonszámát. Pilisvörösváron van.Üdv.
Szia Gyula!
Köszönöm a gyors reagálást, hogy dönteni tudjak fontos lenne tudni , hogy egy-egy elem krómozása mennyibe kerül pl.: kipufogó cső,kormány, kerékabroncsok stb?
Az eredeti krómozás még elég jó állapotú, ezért fontolgatom, hogy anyagilag megéri-e nekem, vagy esetleg mit lehet tenni vele, hogy szebb legyen?
Ha a költségek ismeretében mégis úgy döntök,hogy megcsináltatom, hol végeznék el, és hogyan lehetne lebonyolítani?
szia érdekelne a kárpitos telszáma és hol van kszi Nagy G
Helo, köszi szépen, de van egy bevált kárpitos, aki bátyám T1esére csinált huzatot. Ő markazi. Nagyon szépen dolgozik. Kösz mégegyszer. Viszont, egy öreg úr mondta, hogy maradt ülése pannóniához, holnap lehet megnézem, és megoldódik.
Üdv Szilárd
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9161076
Akit érdekel Pannoniás versenyzés, kérem jelezze.
Üdv! Ha van szakadt ülésed és javítani kell vagy át kell húzni tudok kárpitost Bp. közelében. Ha érdekel szívesen segítek.
Üdv! Ha lehet a toifiok@citromail.hu címre küldj képet a vázról, és írd meg a település nevét is légyszíves. Milyen alkatrészed van még P10-hez?
Szia, csinálsz képet a lámpafejről is? Engem meg az érdekelne. Esetleg nincs P10 ülésed? Az is érdekelne. Üdv Szilárd
szia 100 km vagyok tőled!készítek képeket jÓ!
Üdv! P10 váz hol található? Ha nincs túl messze Bp.-től érdekelne.
Helo,
képet nem tudnál küldeni ezekről e-mailban?
Üdv
p10 es váz sárvédőkkel elsővillával egyben eladó ! 6000 ft! pannonia gyönyörű lámpafej szinte új 6000 ft órával stb eladó vadi új jawa könyökcsövek danuvia csapok újjak kislánckerék stb!kérdezz válaszolok!
Ha tartós,és jóminőségű krómozást akarsz akkor tudlak segíteni.
Szeretném restaurálni műszakilag kifogástalan állapotú Pannónia T5-s motorkerékpáromat, hogy esztétikailag is kifogástalan legyen.Elsősorban a krómozott alkatrészek felújítása, újra krómozása jelent gondot. Ha valaki már csinált ilyet kérem írja meg, hogy érdemes-e hozzáfogni, hozzávetőlegesen milyen költséggel jár a krómozás, mert fogalmam sincs róla,hol és mennyiért vallanak ilyen munkát. Egyébként Miskolc mellett lakom.
Eladó egy P10 blokk 10.000Ft /karburátorral,+1 gyújtással, berugó és váltókar nélkül/
ocsipal@freemail.hu
Örömmel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt, hogy a Közlekedési
Múzeumban 2008 november 29-én kiállítással egybekötött
élménybeszámolót láthatnak a Pannónia-expedícióról. Mint tudjuk, két
paksi fiatalember
Eurázsián átvezető járműtörténeti utazást teljesített egy 1967-es
évjáratú Pannóniával. A 24000 km-es vándorút a Pannónia-expedíció
nevet kapta. A Pannónia MGTSZ és a Közlekedési Múzeum kifejezve elismerését fényképes
kiállítást rendez az experdícióról, s az oldalkocsis motorkerékpárt,
mint az utazás tárgyi emlékét a gyűjteményébe helyezi el. A kiállítás
ünnepélyes megnyitására 10 órakor kerül sor, majd a világutazó
Pannóniások fényképes élménybeszámolóval osztják meg élményeiket a
vendégekkel.
A rendezvény ingyenes és mindenkit szeretettel várunk.
Tisztelettel:
Fóti Gyula
Pannónia MGTSZ
Sankó mi van veled? élsz még???Nem hallani felölled semmit.
sziasztok! low rider stilusban épitett pannonia eladó! képes motor Chopper kategóriában található! csere simsonra vagy robogóra
Szia! Küldjél már egy képet,sokszor irtam e-mailt!
Szia fulton nekem van ha érdekel! üdv
itthon vagyok jelentem holnap lenin napi ünnepségek majd a jövő héten alkoholmentes állapotban kereslek üdv sanko
Sziasztok!
Keresek fehér számlapos 120 - as km órát pannoniához.
Üdv.
Szeva Sankó, mikor jössz haza? Vagy mikor randizunk??Elvesztettem az Emailcímedet.
Ha valakit érdekel,van egy P20 törésmentes szélvédő eladó,vagy más P20 alkatrészre elcserélhatő!20/9611672.Üdv.lacibá
mit??a hengert és a karburátort egy aluminíum cső szerűség köti össze.BAkelit a 2 hengereseknél volt.
Keresek pannonia(egy hengeres)henger és szívócsonk közti bakelit közdarabot(olyasmi mint az mz).Volt ilyen mindegyik egyhengeresen?2 db-ra lenne szükségem.
Keresek:Pannónia p10,p12,p21-es ülést.
Tisztelet Mindenkinek.
Mint azt már tudjátok az előző hír levelekből a múlt héten volt a legnagyobb veterán kiállítás az Old Timer Show.A Pannónia MGTSZ képviselte a magyar gyártmányú motorokat,és a legnagyobb meglepetésünkre 3 díjat vittünk el a vasárnapi díjkiosztóról.Fényképeket már találsz a Pannóniások honlapján a www.pannoniamgtsz.hu .Ha esetleg ott voltál és neked is vannak fényképeid az eseményről akkor azt szívesen átmásolnánk.
Ez egy továbbított levél:
"Lassan közeleg az év vége és akit érdekel az Old Motors kiadásában már megjelent egy magyar veterán motorokkal díszitett falinaptár
Szines,A/4 es méretű és 1200 Ft/db(+posta).Akit érdekel annak szívesen küldök egy példányt."
Tisztelettel:
Fóti Gyula
06 20 3 421 373
Üdv kacsa!
A fogaskerék 16 fogú szólóban ,oldalkocsival 15 fogú.
Előgyújtás 2,8-3,2mm
A takaró lemezt csak indításnál kell zárt helyzetbe állítani, a levegő hőmérsékletétől függő mértékben.
Az üresjárati levegő állító csavarja 3/4-11/2 között.
Üdv.
Azért kérdezetem a fogaskerék fogszámát, mert a motor jól indul nem puffog, nem fullad. Akkor a gyujtása csak jó vagy nem jól gondolom? A porlasztón a levegő csavart hány fordulatot kell kitekerni? A légszűrő hátulján hogy legyen nyitva a takaró lemezke?
haho satyak ! erre reakcio anno egyszer a volt cégnél lada nivat kaptam amit a fönököm azonnal lenyult,hát én beraktam felezöbe ,nem ment ,a fogyasztás fasza "vót"kb dupla én meg jókat röhögtem a köcsögön, szóval meg "kő" számolni a fogakat!satyak hanyadika lesz "minnyá"üdv sanko
semmi gond, csak poénbol írtam a választ :)
az nem pont fogaskerék miatt van. lehet még a gyujtás, vagy a karburátor rosz beállítása miatt is.
Üdv!
Ki tudja TLF-en hány fogas az első lánckerék szóló ként használva? Lehet, hogy oldalkocsishoz való fogaskerék van rajta mert nem megy többet 80 km/h.-nál.
Sziasztok!
Van két Pancsi nagyfékdobos kerekem eladó!
Mindkettő a saját tengelyével.Az egyikhez megvan a fékdob,és a porvédő is.
Érd: motorsokk@citromail.hu vagy 06209813916 telszámon.
Oksa.
Igazatok volt:-/
Ezt jól összekevertem!A picsába.
Bocsesz.
Valóban én a kis csepelre emlékeztem.
A pancsit meg már jó ideje nem szerelgettem,de csak megnéztem a könyvét,é valóban egy más fajta lehúzó kell hozzá.
Egyik barátom kölcsön is adta,csak közben én úgy emlékeztem,hogy a simson lehúzó volt az.
Szóval még egyszer bocsánat a kavarásért.
Legközelebb én nézek utána a dolgoknak,mielőtt valami téveset írnék.
Üdv.
Nem ma kezdtem a motorozást,és a saját T1-esemről,meg a mostani P10-esemről is szedtem már le a lendkereket simson lehúzóval!!!!
Mellesleg csepelem is volt jó pár,így azta konstrulciót is ismerem!
A lehúzónak a külső felületén van menet,amit beletekersz a lendkerékbe.A közepén va egy kúpos végű kinyomó csavar,ami betekerve lehúzza az ékről a lendkereket.
Mellesleg ismét mondom,hogy nem kútfőből beszélek,csak mielőtt mondanátok valamit meg kellett volna győződni az igazatokról!
Üdv.
Andris. szerintem hirtelen összekeverted a csepelt a Pancsival. A Pancsi tudod az a nagyobb.:)azon külső menet van.
Ne haragudj, de ez nem tévedés? Hiszen a simson lendkereke belsőmenetes, a pannóniáé pedig külsőmenetes.... Vagy én nem vettem valamit észre? De szerintem ezt elnézted....
Bemész egy motoros boltba,és kérsz egy simson lendkerék lehúzót!Kb. 500 ft.
Az pont jó hozzá!!!
Üdv.
menj el a mocival egy esztergályoshoz. Ő 5 perc alatt csinál neked egy lehúzót hozzá.
Én vaterán láttam egy ilyen lehúzót azt hiszem 2500-3500 között. Hasznos jószág nekem mással nem sikerült leszedni de az enyém eltűnt,(kölcsönadtam és akinek kölcsönadtam azt mondta már rég visszaadta)!!!
Köszönöm a választ!
A főtengely egyenlőre szerintem nem lesz felújítva, mert van olyan blokk, amiben jónak tűnik... A léptetővillákra figyelek, van bőven alkatrész :)
Grtaula a vásárhoz. A főtengelyeket erre hivatott emberekkel érdemes megcsináltatni. A léptetővillának pedig annyi holtjátkja van amennyit látsz.Ha túl nagy akkor a fogaskerék nútja van elkopva, de az már nagyon sok kilóméter után van.A leg valószínűbb a léptetővilla kopása. Ezt szemmel látható,sőt ujal érezhető fémes,(vagy rozsdás) kopás mutatja.ha már egy kis kiopást tapasztalsz nem árt cserélni. Nézd meg a többi blokkban (az egyhengereseknek mindnek egyforma a villája)Vagy a börzéken vegyél egy uj vagy jó állapotút.kb 1500-2500 forintért. És cseréld ki!
Sok sikert, és jó bütykölést.
Satyak
Összesen: 130 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|